Roger Waters live la Bucureşti!

Da, pe 28 august 2013, marele Roger Waters, fondatorul trupei mele de suflet, Pink Floyd, va fi la Bucureşti, aşa cum este anunţat pe site-ul său oficial.

Nu ştiu încă prin cine se vor vinde biletele, important este că vine cu siguranţă, site-ul personal are între datele turului şi data/locul unde va cânta pe 28 august: Bucureşti/Piaţa Constituţiei.

Am să aflu detalii referitoare la preţuri şi eventuale schimbări survenite (sper să-l mute pe National Arena) si voi reveni cu update-uri.

Hai, v-am pupat! 🙂

Update 1: “Biletele pentru concertul Roger Waters si super-productia The Wall, ce va avea loc pe 28 august, se vor pune in vanzare online, pe www.MyTicket.ro, incepand cu data de 16 noiembrie, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate.” Sursa

Update 2: Bilete la concert se găsesc aici, iar preţurile lor variază între 135 lei la gazon B şi 950 lei la Diamond seats.

Update 3: Ieri, 12.12.2012 mi-au fost livrate biletele comandate pe 3 decembrie.

5 thoughts on “Roger Waters live la Bucureşti!

  1. Sa ma anunti si pe mine daca se vor scoate la concurs pe bloguri bilete. Am o prietena care isi doreste din toata inima sa il vada. Cred ca tot de atata timp asteapta si ea. :))

    1. Dacă nu ai aflat pâna astăzi, ai în Update 2 link-ul cu site-ul de unde se pot procura biletele. Nu ştiu încă dacă se vor scoate bilete la concurs pe bloguri bilete, înclin să cred că nu, e genul de concert/artist care se vinde aproape fără promovare… 😀

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.