Culorile toamnei în Herăstrău

Duminică dimineaţă, de cum am văzut că e frumos afară, am ştiut care va fi una din ţintele zilei: un parc. Pentru că era păcat să ratăm aşa minune de culori numai bune de fotografiat. Aşa că am purces spre Herăstrău înarmaţi cu camera foto şi curioşi de ce vom vedea odatî ajunşi la faţa locului. Parcul arăta minunat, nu era lume prea multă, însă culorile îţi tăiau respiraţia. Nu ştiu să mai fi văzut un noiebrie atât de generos în a oferi culori de toamnă autentică.

Nu am prea multe cuvinte de adăugat, voi lăsa fotografiile să spună cam cu ce ne-a întâmpinat marele parc bucureştean. De asemenea, nu voi pierde ocazia să nu remarc apariţia (de la ultima mea vizită acolo) a unui mare acvariu unde copiii de toate vârstele îi pot vedea în mediul lor natural pe fraţii şi vecinii lui Nemo. Intrarea este 30 de lei de adult şi 27 de lei de copil, dar am înţeles că merită fiecare bănuţ (noi n-am intrat, eram spre finalul vizitei în parc şi trebuia să ne întâlnim cu nişte prieteni dragi).

Hai, vă las cu pozele, vă aştept cu comentarii, v-am pupat! 🙂

2 thoughts on “Culorile toamnei în Herăstrău

  1. Imaginile pe care le-ai surprins arata un parc frumos, iar culorile toamnei sunt minunate oriunde le-ai vedea. Ceea ce imi place mie mult aici, este anuntul ecologist. :))

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.