Obiceiuri sănătoase lăudate cu întârziere…

Joia trecută am ajuns, la invitaţia Raluxăi, la concertul 2 Zece Band din club Vivid. Concertul şi întâlneala au avut loc în cadrul campaniei Danone numită Obiceiuri sănătoase.

Sunt a doua oară prezent la un eveniment din cadrul acestei campanii, primul fiind cel de la sediul F64 dedicat calendarului #superfete din blogosferă.

Revenind, ne-am înfiinţat de la 19:30 în clubul din Grozăveşti (care Grozăveşti e de nerecunoscut la 15 ani de când am terminat eu facultatea). Am fost primii, Raluxa ne-a întâmpinat volubilă şi puţin stresată, ca orice gazdă. Nu a avut de ce să se streseze, evenimentul a fost chiar reuşit, pe bune, muzica, licoarea şi oamenii de calitate fiind ingrediente cu care evenimentul s-a putut mândri şi cu care nu avea cum să dea greş.

Am descoperit trupa 2 Zece Band abia cu această ocazie, e o trupă de cover-uri, sună bine, părerea generală a fost că au ce le trebuie pentru a încerca marea muzicii cu compoziţiile proprii.

Aşa cum am făcut şi cu alte ocazii şi aici am cunoscut sau revăzut oameni din online (Elena Cîrîc, Augustin Radu, Ionuţ Oprea, Oana Brătilă), ne-am distrat şi am plecat foarte bine dispuşi acasă.

La prima vedere o ieşire în club, mai ales la modul la care e percepută această activitate în zilele noastre, numai obicei sănătos nu e. Vreau însă să contrazic această părere pentru evenimentul acesta în special, pentru că am avut chiar o seară deconectantă ceea ce dă multă sănătate la creieri.

Mulţumim Raluxa, succes în concursul #obiceiurisanatoase şi nu ezita că ne chemi şi pe viitor, vom ajunge tot primii! 🙂

Hai, v-am pupat şi vă mai aştept!

One thought on “Obiceiuri sănătoase lăudate cu întârziere…

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.