Dream House – sau atunci când visele sunt coşmaruri

Dream House

Mi-am făcut cred un obicei să nu mai privesc trailer-ele la filmele pe care le vizionez pentru ca apoi să vi le descriu în review-urile de aici şi de pe Raluk.ro. Şi pentru Dream House, bine am făcut că nu am urmărit trailer-ul pentru că am citit apoi că practic ne dezvăluie în întregime intriga filmului. Nu voi face aici un spoiler, voi încerca să vă zugrăvesc doar cadrul general aşa încât să vă faceţi o idee proprie în urma căreia să ştiţi singuri răspunsul la întrebarea: “este Dream House un film de văzut sau nu?”.

S-o luăm metodic aşadar. Este un film cu un scenariu nou şi original, este un thriller care nu tinde însă să ne sperie prea tare. Este condimentat cu măsură, între condimentele principale fiind evident şi actorii cu renume la Hollywood deja: Daniel Craig, Naomi Watts sau Rachel Weisz. Avem o acţiune care curge calculat şi care nu ne lasă să ne dăm seama de ce se va întâmpla până la final. Nu are deci un final previzibil, dimpotrivă!

Pe de altă parte, fiecare întorsătură de situaţie, ne încearcă imaginaţia, ne pune psihicul la muncă din dorinţa de a prevedea ce se va întâmpla în continuare. Asta numesc eu film provocator, şi pentru asta l-am admirat!

Vezi restul cronicii pe raluk.ro

One thought on “Dream House – sau atunci când visele sunt coşmaruri

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.