Cei trei muschetari 3D – cea mai nouă ecranizare după romanul lui Alexandre Dumas

Am ajuns la vizionarea pentru presă de marţi după ce nu mă documentasem aproape deloc în legătură cu acest film, ba mai mult, singura tangenţă cu el fusese un trailer al altui film (o greşeala de link de pe site-ul respectiv) care se desfăşura cumva în zilele noastre şi care în cazul în care ar fi fost ceea ce urma să văd, m-ar fi întristat foarte mult.

N-a fost aşa, spre norocul meu. Acest The Three Musketeers este din epoca în care se desfaşoară cartea lui Dumas şi chiar dacă acţiunea nu este respectată ca la carte, ideea de muschetar este neatinsă. I-am descoperit în film odată cu începerea sa pe Orlando Bloom, Milla Jovovich sau Christoph Waltz, acesta din urmă interpretandu-l magistral pe Cardinalul Richelieu.

Milla Jovovich arată ca la 25 de ani, adică perfect, surse din producţia filmului dezvăluind că a insistat chiar să-şi facă singură scenele de cascadorie. Muschetarii sunt interpretaţi de: Matthew Macfadyen (Athos), Ray Stevenson (Porthos), Luke Evans (Aramis) şi Logan Lerman (D’Artagnan).

Continuarea pe raluk.ro.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.