Ce ne facem oameni buni?!

Vedeam duminică seara, în timp ce zappam, cum OTV-ul transmite în direct un soi de chiolhan electoral, evident în direct şi în exclusivitate.

Trupe şi cântăreţi de muzică mediocră se produceau pe-o scenă din curtea televiziunii de garsonieră.

Faza e nu că aveau prostime în public, homeleşi la chestii de gen nu au cum să nu fie. Faza e că pe ecran trona mare şi cu litere de-o şchioapă cum că la marele eveniment participă 100.000 de spectatori!

Adică mai mulţi decât au fost la concertul Bon Jovi sau AC/DC! Să repet că era în curtea televiziunii? Să repet că chiolhanul era la OTV? Nu are rost, datele problemei s-au reţinut.

Ce nu este normal, nu înţeleg de ce idioţii între care Dan Diaconescu este cel dintâiul nu şi-au dat seama că cifra este mult prea gogonată chiar şi pentru televiziunea care a inventat exagerările din televiziunile româneşti. Pe de altă parte, ştiu că erau destul de mulţi nefericiţi dintre cei săraci cu duhul care chiar credeau şi savurau ce văd la zeroteve.

Încotro ne-om îndrepta, nu ştiu, văd însă cum o televiziune de garsonieră poate prosti un popor şi îmi dau seama că având un număr destul de impresionant de creduli în rândul conaţionalilor mei săraci cu duhul, vom ajunge peste un an să asisităm neputincioşi la un scor record în alegeri pentru aceşti semidocţi.

Se întrevede deci un an electoral fals-fierbinte pentru simplu fapt că la capătul lui iar ne vom trezi fie că am ales răul cel mai mic dintre două rele, fie comunistul cel mai cu faţă umană dintre doi tovarăşi…

Deci: ce ne facem oameni buni, nu mai scăpăm de ăştia niciodată?! 🙁

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.