Ştiţi ce-i ăla un hipster?

Că eu până acum puţină vreme nu ştiam ce-i ăla un hipster.

Vă spun eu, de fapt vă dau o definiţie mai neconvenţională dar uşor de înţeles.

Hipster este personajul care, indiferent de sex sau orientare sexuală, poartă pălărie şi eşarfă în carouri.

Hipster este cel ce are o freză care seamănă cu freza noastră, a celorlalţi oameni normali în momentul în care ne trezim dimineaţa. Ei bine, ei folosesc tone de gel/spume pentru a obţine ce obţinem noi naturel…

Are ochelari cu rame groase de culori năstruşnice.

Are mania de a folosi parfumul în exces (postul ăsta mi-a fost inspirat de vecinul meu de palier, student în anul I, am intrat în lift după el şi am ieşit intoxicat…). Parfumul este numai din cel de calitate, ultimele apariţii ce i-ar face geloşi pe cei ce se declară fani înfocaţi ai noutăţilor în materie de parfumuri. Dar la ei este în exces, de fapt nu în exces, ei folosesc un flacon pe ieşire.

La fel ca şi imaginea generală pe care o emană. N-au cum să treacă neobservaţi. Unii dintre cei ce mă cunosc îmi vor reproşa în acest punct: “da’ ce mă, tu când aveai plete nu atrăgeai atenţia?!” Le răspund: “ba da, dar atrăgeam atenţia şi asupra apartenenţei la un gen de muzică de calitate!”

Sincer să fiu, nu ştiu dacă după costumaţie putem atribui fiecărui hipster vreun gen de muzică bine determinat, am senzaţia că în afară de a avea grijă exagerată de look-ul lor extravagant nu mai au şi altă ocupaţie… Pentru că se pare că pentru aceşti oameni cele mai importante sunt aparenţele. Da, aparenţele cele înşelătoare…

hipster
hipster

Cam asta ştiu eu despre hipsteri. Sunt oameni care în opinia mea încearcă să atragă atenţia asupra lor prin imaginea pe care o arată lumii. Atât! Vă rog să mă contraziceţi dacă e cazul!

Hai, v-am pupat! 🙂

9 thoughts on “Ştiţi ce-i ăla un hipster?

  1. Gresesti, tu te referi la cei care adopta stilul “hippie” si aceia nu sunt hipsteri adevarati. Hipsterii sunt genul ala de oameni pacifisti care nu au nicio treaba cu nimeni, stau in banca lor, si nu atrag atentia asa cum ai spus tu. Poarta de cele mai multe ori haine largi,colorate, ochelari hippie si nu pun accent pe felul in care arata. Incearca sa faca o lume mai buna prin comportamentul lor. Intr-adevar au si o parte mai rea, faptul ca stau stransi intr-un grup, fumeaza tot felul de ierburi, dar asta nu afecteaza lumea cu nimic. Important e ca sunt uniti mereu. Si parerea mea e ca fiecare trebuie sa aiba un stil propriu, care il caracterizeaza, nu trebuie sa comentezi in legatura cu ei daca tu nu ii placi. Genul predominant de muzica la ei e hip hop. Deci nu mai generaliza daca nu esti bine informat, mersi.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.