Va castiga Trump alegerile?

Multi se gandesc cu groaza ce va fi daca va castiga Trump alegerile.

Am cantarit si eu pe toate partile aceasta eventualitate si singurul raspuns care imi vine dupa o experienta de 43 de ani pe aceasta planeta este unul singur: NU! Mie mi se pare ca miza e mult prea mare ca niste baieti de la cele mai inalte butoane sa lase totul la voia intamplarii (a se citi democratiei).

Si nu vorbesc aici neaparat de io mai stiu ce Illuminati sau masoni de grad 34, vorbesc de servicii. Care exista si la ei asa cum exista si la noi (doar n-om fi inventat noi roata) si care ar fi foarte deranjate – parerea mea – sa se trezeasca cu asa comandant suprem.

Acum, partea hilara (sic!) e alta: americanii au ajuns unde eram noi in 2000, anume sunt nevoiti sa aleaga raul cel mai mic, unde Trump este Vadimul lor, iar Hillary Clinton – Ilici al lor. Istoria asta se tine de farse! 🙂

In alta ordine de idei, nici mediul de afaceri american nu isi poate permite sa il lase pe Trump la butoane, pana la urma aceasta campanie a aratat sau nu calitati sau defecte ale celor doi combatanti, insa un lucru a evidentiat in mod clar: Trump este un saltimbanc, un om fara cultura, fara empatia sau seriozitatea necesara unei astfel de functii si unui astfel de rol, vorbim de cea mai inalta functie de pe acest mapamond, totusi!

Este Hillary mai nimerita pentru acest rol? Sincer, daca n-ar fi avut doua mari pietre de moara in spinare (prostiile lu’ barbat’su si stergerea celor 33.000 de emailuri), Hillary era o sfanta din punct de vedere politic! Problema ei, in afara de cele de mai sus ar mai fi si sexul, dar odata ce poporului american i s-a dat libertatea sa isi aleaga un presedinte de culoare, ce mai inseamna un presedinte femeie?!

Revin la raspunsul pentru intrebarea din titlu: NU, Donald Trump nu va fi (anul acesta) ales presedintele Statelor Unite!

Hai, v-am pupat! 😉

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.