Un KoolHunt pe cinste!

Sâmbătă seară a avut loc în Bucureşti prima ediţie a unui proiect îndrăzneţ al echipei de la raluk.ro: KoolHunt.

S-a dorit ca prin intermediul acestei invitaţii lansate de noi, cei de la raluk.ro, să arătăm sau să reamintim bucureştenilor şi nu numai, că distracţia de sâmbăta seara se poate întâmpla şi în alte locuri decât în cele din Centrul Vechi.

Şi am reuşit! Am scos din case sute de oameni care mergeau din restaurant în restaurant pentru ca apoi să se întâlnească toţi în punctul terminus reprezentat de Madame Pogany (gazda party-ului final).

A fost un succes, nu mi-e frică s-o spun, nu mi-e teamă că voi fi judecat drept lăudăros: A FOST UN SUCCES!

Am umblat şi eu prin câteva dintre localuri, am întâlnit oameni frumoşi care veneau şi plecau pentru a aduna cât mai multe ştampile cu care apoi să participe la tragerea la sorţi finală. Regulamentul este pe koolhunt.raluk.ro, nu vi-l mai reamintesc, pot să vă spun numele marelui câştigător: ANDREI CIUCHILAN. El a alergat între orele 22 şi 3 dimineaţa şi a strâns 23 de ştampile (câte una de la fiecare local participant):

A fost deci frumos, am văzut oameni care îşi făcuseră traseu de-acasă, am văzut oameni pe biciclete care preferaseră acest mijloc de deplasare pentru a scurta distanţa dintre localuri, precum am văzut şi oameni în maşini alergând de la o locaţie la alta, întâlnindu-ne iar şi iar, lucruri ce parcă au creat între noi o complicitate.

A fost bine, lumea a fost în general mulţumită, am avut mici probleme care au fost reparate din mers, s-a facut buzz, televiziunile (de la ProTV la Realitatea, sau de la Kanal D la B1TV) au avut fiecare minimum câte un material referitor la îndrăzneala noastră.

Pentru că a fost o îndrâzneală frumoasă, pentru care felicit pe Ioanina, Raluca, Andra, Dana, Radu, Lucian şi pentru care, după ce corectăm neajunsuri vom face o ediţie secundă mai mare şi mai frumoasă în viitorul apropiat! 😉

Vă las în compania câtorva poze de sâmbătă seară:

Harbour, unul dintre localurile participante, plin până la refuz aproape toată noaptea!

…un scurt interviu la cald pentru Antena 1.

Bannerul ce a stăjuit toată noaptea intrarea în Madame Pogany.

A scris despre eveniment, după desfăşurarea sa, Ioana Budeanu într-un post detaliat pe care îl puteţi savura aici.

 

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.