Români la Jocurile Paralimpice Londra 2012

Am scris şi m-am bucurat de participările sportivilor români la Olimpiada de la Londra. Înainte de începerea acesteia, prin aplicaţia de iPhone pe care am downloadat-o pentru a fi la curent cu programul competiţiilor, am aflat de celălalt mare eveniment sportiv organizat în vara aceasta la Londra: Jocurile Paralimpice, un fel de jocuri olimpice, întreceri la cel mai înalt nivel adică, pentru persoane cu dizabilități.

Joi, plimbându-mă pe bloguri, dau de un filmuleţ, film realizat de Groparu, film ce conţine un interviu cu Maniu Emese, antrenoarea clujeancă a doi copii cu deficienţe de vedere.

Filmul e impresionant prin mesajul transmis, femeia chiar a făcut minuni, merită toată aprecierea, lauda şi suportul nostru.

Şi cum bloggerii nu stau degeaba în astfel de situaţii, cazul a ajuns şi la urechile unor sponsori prin intermediul unei agenţii de PR, astfel că cei doi copii, precum şi ceilalţi patru care alcătuiesc lotul românesc trimis la Londra, deja au plecat şi se antrenează în tabăra de antrenament pre-paralimpic din Knowsley, Liverpool.

Anul acesta vor fi prezenţi la aceste jocuri circa 4200 de sportivi, iar pentru ai noştri există deja o pagină de Facebook specială unde puteţi intra şi transmite (după ce daţi like, evident!) mesaje alor noştri.

Aşadar, HAI ROMÂNIA, încă aşteptăm surprize plăcute de la Londra, chiar dacă Olimpiada s-a terminat! 🙂

One thought on “Români la Jocurile Paralimpice Londra 2012

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.