Imaginary 2024 – film review

Imaginary sau Demonul copilăriei are premiera în România pe 7 martie și este distribuit pe marile ecrane de la noi de RoImage și este, în opinia mea, un film anunțat ca fiind de groază dar care a fost mai degrabă o idee bună materializată modest.

Spun asta pentru că, văzând trailerul, mă așteptam să am de-a face cu un film mai înfricoșător. N-a fost așa, deși era loc de așa ceva. A fost mai degrabă un film care a încercat să nu ne sperie.

Actorii au fost ok, nu am avut multe jump-scare-uri, însă personajele negative, în afară de ursulețul de pluș, au lăsat mult de dorit. De fapt în prima parte am avut o caricatură de vietate, pentru ca ulterior să apară ceva umbre, iar în ultima parte să apară un fel de Animal din Muppets (pentru nostalgici).

Cumva nu prea aveam dispoziție să văd un film horror tare, dar la final am ieșit cam dezamăgit de pelicula care n-a reușit să ne înfricoșeze cu personajul negativ. E ca și cum după un film precum IT ieși din sala de cinema și n-ai fost impresionat de Pennywise…!

Pentru mine filmul merită un 5,5-6.

Hai, v-am pupat!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.