Finding Romania – revenirea la o dragoste veche

Dragii mei.

Am vrut sa scriu acest post in termeni PR-istici, folosindu-ma de cuvinte gen “un nou proiect” sau “o noua provocare”.

N-am sa fac asta, voi povesti aici cu cuvinte de om normal o experienta de viata.

Este vorba despre un lucru pe care mi-l doream demult, o experienta pe care am mai incercat-o, despre reintrarea intr-o lume ale carei nisipuri miscatoare le-am mai simtit candva, demult, prin 2008: lumea turismului.

Sunt asadar de la inceputul lunii iunie a acestui an co-fondator al unei firme de turism specializata pe incoming (adica pe aducerea de turisti in Romania).

Finding Romania, caci acesta este numele acesteia, are un site de care suntem foarte mandri, conturi de Facebook, Twitter, Instagram, Google +, un blog al sau, multa-multa prospetime, multe idei frumoase si noi si nu in ultimul rand, mult entuziasm.

Vrem incet-incet sa ne facem cunoscuti in lume prin promovarea minunilor acestei tari, de la Delta Dunarii pana la minunile Romaniei medievale  sau manastirile din Moldova.

Suntem constienti ca drumul nu va fi usor, insa suntem siguri ca odata ce faci ceea ce iti place, nu ai cum sa nu reusesti.

Voi continua sa postez aici detalii despre drumul nostru si va invit sa ne fiti alaturi pe Facebook pentru a ne cunoaste pe noi si destinatiile propuse de noi!

Hai, v-am pupat! 🙂

 

2 thoughts on “Finding Romania – revenirea la o dragoste veche

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.