#EnjoyBucharest, un eveniment superb!

In weekendul trecut a avut loc in Bucuresti un eveniment frumos si demn de apreciat, laudat si promovat: #EnjoyBucharest.

Pe scurt, organizatorii au invitat 30 de bloggeri internationali de travel pentru a face astfel ceea ce Ministerul de Turism al Romaniei n-a facut si nu va face niciodata: sa promoveze prin fotografii frumoase capitala noastra. Obiectivul lor? Simplu:

#EnjoyBucharest este un eveniment care popularizeaza Romania si Municipiul Bucuresti la nivel international ca destinatie de city-break. Cele mai importante valori si obiective turistice romanesti vor fi prezentate unui grup de 30 bloggeri internationali de calatorii care, impreuna, vor atinge peste 1.5 milioane de oameni.

Ce a rezultat nu poate fi masurat nici in bani si nici in cuvinte: practic s-a umplut Instagram-ul, Twitter-ul si Facebook-ul de poze minunate cu Bucurestiul in diferite momente ale zilei si de la diferite inaltimi.

Toate pozele cu acest hashtag se pot savura aici.

Sunt atat de incantat de initiativa asta si in acelasi timp atat de infuriat pe idiotii birocrati care ne conduc si care pun pariu ca n-au auzit ce-i ala un hashtag sau ca nu le-a trecut niciun moment prin minte sa faca o actiune cu adevarat benefica pentru Romania si pentru turismul romanesc, incat trebuia sa scriu postul asta!

Hai, v-am pupat! 🙂

 

 

2 thoughts on “#EnjoyBucharest, un eveniment superb!

  1. Adevarul e ca avem o tara frumoasa care nu este dezvoltata dpdv turistic indeajuns de mult, lucru care e destul de accesibil de realizat cu ajutorul internetului. tin minte ca am vazut oarecum de curand p fb o poza cu cascada de caras severin si nu imi venea sa cred ca nu auzisem inca de ea…

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.