Emoţii – diseară sunt live la livelog.tv!

Azi am emoţii. De ce? Pentru că am să particip la emisiunea Casa de bilete de la Livelog.tv.

Avem acolo, noi cei de la raluk.ro, o emisiune săptămânală de jumătate de oră dedicată actualităţii cinematografice. Şi eu voi participa azi la ea, de la 21:30, pentru a discuta împreună cu Ioanina – gazda emisiunii – şi cu Raluca Georgescu despre premierele acestei săptămâni.

De ce spun că am emoţii? Pentru că e prima oară când mă aflu în faţa unei camere de luat vederi, şi asta în live! Nu am mai experimentat sentimentul până acum, sper că mă voi descurca, nu am de ce să mă stresez cred totuşi prea tare, echipa de la livelog.tv este foarte faină şi nu cred că la o adică nu vor şti să mă ajute să trec peste momentele de stânjeneală.

În altă ordine de idei, prezenţa mea din seara asta este una pe care am aşteptat-o într-o oarecare măsură din momentul în care am gândit parteneriatul dintre raluk.ro şi livelog.tv împreună cu Raluca Georgescu.

Nu mai vreau să mă tângui, va fi o emisiune relaxată, deci de ce să mă stresez eu aiurea când odată ajuns acolo parcă văd că mă voi linişti instantaneu datorită atmosferei.

Mă opresc aici cu acest post, vă invit să vedeţi diseară emisiunea şi să fiţi critici la adresa ei aici şi online pe Twitter la ora difuzării ei!

Hai v-am pupat şi-mi urez succes! 😛

 

5 thoughts on “Emoţii – diseară sunt live la livelog.tv!

    1. Woooooow! Ce mi-ai zis-o! Totusi, alea sunt pentru ochiul privitorului avizat si apropiat, nu sunt publice (nici nu cred ca ar fi intelept sa fie publice! :))

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.