Ce mai e aia bombă de presă?!

Pun întrebarea asta pentru că se pare că jurnaliştii cu pretenţii din Românica au uitat (dacă au ştiut vreodată!).

Aseară, în cadrul emisiunii care promovează curve şi golani de bani gata de la Antena 1, dl. Capatos a lovit audienţa cu o bombă de presă: un filmuleţ filmat cu telefonul ce îl arăta pe dl. Boc în cucu’ gol în vestiarul unei săli de sport.

Aşa şi?! Mă veţi întreba. Atât! Voi răspunde! Pentru că bomba de presă în asta consta: Boc merge la sală, Boc se schimbă după ce face sport, Boc are cur şi celelalte ca orice om, nu e extraterestru!

Nu înţeleg de ce o emisiune atât de aleasă precum a domnului Capatos, emisiune cultural-distractivă în care publicul se obişnuise cu centuriste, peşti, manelari sau neica-nimeni a abdicat de la rolul său de lance a culturii urbane pentru a se deda la aşa ceva!

Pentru că, de bine de rău, până acum lumea se obişnuise cu haznaua de acolo şi începuse să îi ocolească. Acum au vrut să lovească… da’ chiar, în cine au vrut să lovească?!

Ce rost a avut mizeria de aseară?! Lămuriţi-mă, vă rog, pentru că starea de penumbră intelectuală în care mă aflu îmi dă angoase! DE CE SĂ DAI AŞA CEVA PE POST?!

Hai, v-am pupat! 😉

5 thoughts on “Ce mai e aia bombă de presă?!

  1. Pentru ca pe zapada care a acoperit Romania invitatii obisnuiti nu au putut veni in emisiune, asa ca omul a acoperit golul cu un filmulet.
    Emisiune de prost-gust. Sper ca domnul Boc sa ii dea in judecata si ca echipa emisiunii sa plateasca.

    1. Stii care e faza Dana? Nici nu stiu daca ar merita atentia asta din partea lui Boc… Ar face zarva mai mult decat trebuie şi amandoi stim ca publicitatea negativa tot publicitate se numeste… Ar trebui evitati pur si simplu de oameni, le-ar scadea audientele, reclamele s-ar rari si-asa mai departe…

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.