“Tu cu cine faci banking?”

Aţi văzut probabil spotul acelei bănci care se identifică mai nou cu întrebarea din titlu.

Cum care spot? Ăla cu idiotul care împinge la maşina fără benzină, ajunge la benzinărie, şi de acolo, pentru că benzinarul nu acceptă plata cu cardul, pleacă în pustii, deşi are cash la el, doar pentru că plătind cu cardul nu ştiu ce reduceri sau puncte ar câştiga!

Eu de fiecare dată când revăd reclama asta mă întreb: frate, ăştia au ca target cretini însuraţi care chinuie o femeie cu ideile lor fixe? În reclamă, chiar dacă ea stă la volan, nevasta îi sugerează retardului să plătească cash, dar el nu, batman, batman!

Să-mi spună şi mie cineva dacă există totuşi astfel de oameni care preferă să nu cumpere un produs de la un comerciant, chiar dacă are cash, pentru că acesta nu poate încasa prin POS, sau dacă acest comerciant nu este între cei cu care banca a negociat nişte discounturi. Care oricum discounturi sunt penibile!

Suntem chiar o ţară de proşti şi idioţi care atunci când vedem reclama respectivă alergăm la ghişeele băncii respective pentru a ne deschide cont acolo?! Că dacă da, ne merităm soarta! Dacă nu – şi eu aşa înclin să cred, creativii care au gândit spotul respectiv, precum şi cei din bancă ce l-au aprobat spre difuzare, ar trebui să se ceară afară! Din business!

0 thoughts on ““Tu cu cine faci banking?”

  1. Tocmai ce-am vazut reclama si ma pregateam sa scriu, dar am vazut postarea ta si se pare ca ai scris tu deja ceea ce as fi spus si eu.

    Astia de la bcr o tin din prost in si mai prost.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.