Sună un prieten

Nepoţica mea cea mare, frumoasă şi deşteaptă a fost selecţionată să participe la emisiunea specială de Crăciun “Vrei să fii milionar” a lui Ianţu. A mers, a dat proba preliminară şi a fost între cei aleşi. Pentru că e deşteaptă! Pe bune!

Cum emisiunea nu e transmisă live (nicăieri nu se întâmplă lucrul ăsta, acesta e formatul), vinerea asta, pe 25 noiembrie, se va filma respectiva ediţie de sărbători.

Evident că nepoţica e emoţionată, la fel şi neamul înconjurător, aşa cum probabil vă închipuiţi! 🙂

De ea nu mi-e teamă, o ştiu dezinvoltă şi ştiu că nu are de ce să-i fie frică, am impresia că a citit mult mai mult decât majoritatea celor de vârsta ei şi, în opinia mea de om bătrân, acest lucru este hotărâtor într-o asemenea emisiune.

Eu am ceva emoţii şi nu pentru ea, cum am spus, ci pentru mine, pentru că azi dimineaţă m-a sunat şi m-a anunţat ceremonios: “ai grijă, nu-ţi face program vineri între 6 şi 8 seara, pentru că o să fiu la filmare şi dacă o să trebuiască să sun un prieten, pe tine te sun!” 🙂

Ce să mai zic, abia aştept să mă sune înaintea celei de pe urmă întrebări, eu să îi dau răspunsul corect în aşa fel încât ea să plece în ţara lui Moş Crăciun (că ăsta e premiul cel mare!).

Succes Suzy!

Sursa foto.

4 thoughts on “Sună un prieten

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.