Meciuri online

Aseara voiam sa vad Real – Barca si cum Romtelecom nu transmitea meciul, m-am apucat sa ma agit pe Facebook sa fac rost de un link de site care il transmitea sau de vreo alta modalitate asemanatoare.

Cu ajutorul unor prieteni buni am ajuns la varianta optima: Sopcast respectiv wiziwig.tv pentru meciul dorit.

Sopcast este un soft care se instaleasza si care reprezinta o platforma pentru un link corespunzator evenimentului sportiv pe care vrei sa-l vezi, link ales de pe wiziwig.tv.

Am vazut asadar meciul pe Sky Sport, in HD, calitate prima, fara comentarii ce-ti dau dureri de cap. Am vazut un meci slab, doua echipe parca blazate de atata bogatie si succes, un meci sters fara istorie. Aceleasi atribute ii repartizasem si cand Barca era castigatoare, nu spun ce am scris mai sus la necaz.

De pe intreg parcursul jocului, in afara de meciul propriu-zis, doua momente mi-au atras atentia:

– primul a fost in pauza publicitara cand am vazut o reclama la Nespresso cu George Clooney, reclama care dureaza doar 30 secunde, dar care mi s-a parut wow:

https://www.youtube.com/watch?v=F_v_gUmdNdA&list=PLQ2eIUsAVWUxJCpKz5zsqZVYkynxL4Aez

– al doilea moment a fost remarcat de mine in cadrul festivitatii de premiere. In mod traditional Regele Juan Carlos a inmanat medaliile de aur si de argint componentilor celor doua echipe. Fiecare jucator sau component al staff-ului tehnic al celor doua echipe a ajuns pe rand in fata regelui care le inmana medaliile. Celor de Real, pe buna dreptate, le inmana si o copie in miniatura a cupei tocmai castigate, s-o aiba ca amintire personala a performantei lor. Momentul in care Ronaldo (care aseara n-a jucat, asistand la meci din postura de spectator imbracat la costum si cu o… sapca a sponsorului Nike in cap!!!) a ajuns in fata regelui, a fost cel care m-a siderat: in autosuficienta sa, prea-pretiosul Ronaldo n-a catadicsit sa-si scoata sapca de pe cap in fata unui om pe care, presupunand prin absurd ca nu il respecti ca rege, macar il respecti pentru parul sau alb!

Acu’ io stiu ca asta cu sapca impunea o minima educatie si ca de la fotbalisti nu ar trebui sa cerem altceva decat sa joace, insa ma gandesc ca de la un anumit nivel in sus, un grad minim de aroganta ar trebui sa dispara.

Hai, v-am pupat! 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.