Topul filmelor lunii august 2016

Anul acesta am avut prilejul (sau, cred eu, sansa), sa vad cam tot ce a venit la noi in cinema dupa o anumita data, mai exact dupa prima saptamana din februarie, startul fiind dat de Zoolander 2, despre care am scris aici.

De atunci, mai mult sau mai putin regulat, am inceput sa primesc invitatii din ce in ce mai multe. Tot ce a insemnat film vazut la invitatia unui distribuitor a cam fost dezbatut pe filmsiteatru.ro, site-ul tinut de mine si dedicat special acestei pasiuni.

Constatand ca filmele se strang, am hotarat ca macar lunar sa semnalez si aici prezenta lor printr-un soi de top subiectiv si sa fac cunoscute si cititorilor de pe dorinu.ro opiniile mele despre respectivele filme.

Iata asadar topul si linkurile catre recenziile lunii august 2016:

  1. Petrecerea carnatilor (Sausage Party), recenzia aici. Un desen animat destinat exclusiv adultilor! Nu mergeti cu copiii mici la acest film! Este un film savuros, plin de mesaje subliminale si de apropouri la adresa naravurilor omenesti. Mergeti neaparat sa-l vedeti, portia de ras este garantata!
  2. Brigada sinucigasilor (Suicide Squad), recenzia aici. Film inspirat din benzi desenate, mi-a reconfirmat ideea ca Margot Robbie nu e doar o alta blonda fara talent la Hollywood; Film notat cu peste 6,7 pe IMDb, poate fi lejer recomandat spre vizionare datorita modului in care se sustine ritmul alert cu care se deruleaza faptele;
  3. Tipii cu arme (War Dogs), recenzie aici. Acest nou film in regia lui Todd Philips pare o recomandare buna oricand. Beneficiaza de know-how de inalta clasa si de atentie la detalii, precum si de o distributie de top. De vazut!
  4. Singuri acasa (The Secret Life of Pets), recenzia aici. Desen animat, un film datator de buna dispozitie dar in acelasi timp o pelicula care te indeamna la introspectie, o reusita fresca a vietii cotidiene a New York-ului actual;
  5. Mecanicul 2 (Mechanic: Resurection), recenzie aici. Film tipic pentru Jason Statham. Seamana cu Transporter si altele asemenea, se distinge prin prezenta superbei Jessica Alba. Daca va plac filmele de actinune, daca va place Statham sau daca va plac amandoua, mergeti sa-l vedeti! Daca nu, nu! 🙂
  6. Noua vieti (Nine lives), recenzie aici. Cel mai prost film al lunii, se bate cu Skiptrace pentru cel mai prost film al anului in opinia mea. Nu inteleg in ruptul capului ce l-a facut pe Kevin Spacey sa joace in asa ceva, a avut probabil motivele sale, insa faptul ca a acceptat un script de o asemenea calitate ma nedumereste profund. Nu recomand!

Acestea a fost topul filmelor vazute de mine in luna august.

Pentru a fi la curent cu tot ce scriu in materie de filme, va astept cu articole noi de cel putin o data – de doua ori pe saptamana pe filmsiteatru.ro.

Daca nu, lunar aici pentru topul lunii!

Hai, v-am pupat! 😉

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.