Cand se trece la ora de iarna?

In fiecare an trebuie sa trecem prin asta, deci intrebarea “cand se trece la ora de iarna?“, este legitima, mai ales daca am trecut de jumatatea lunii octombrie a unui an.

Raspunsul este simplu: mai avem o saptamana si, in noaptea de 29 spre 30 octombrie, in ultima sambata din octombrie deci, ora 4:00 va deveni ora 3:00.

Ce e ciudat e ca a trecut anul asta nu-stiu-cand si desi a fost un an foarte dens si plin de de toate, parca tot nu-mi vine a crede ca am ajuns la momentele in care ne punem intrebarea de mai sus, insotita de alte doua intrebari “de sezon”: “ce sa-mi iau de Black Friday?” si “unde fac revelionul?”.

Spun ca a fost un an plin de de toate. Da, au fost si bune si rele, au fost dezamagiri mari din partea cui ma asteptam mai putin si au fost confirmari de acolo de unde aproape nu mai speram.

Faptul ca am ajuns insa la ziua mea, in octombrie si stau pe un trend ascendent din punct de vedere moral si al asteptarilor viitoare, “cand se trece la ora de iarna?” este mai mult o intrebare care sa ma ajute sa ma ancorez mai bine de realitatea care imi ofera, de ceva timp incoace, niste satisfactii profesionale si personale aproape fara precedent.

Am vrut sa las aceste ganduri aici, poate imi vor aminti de acest an candva, iar necazurile peste care altii m-au silit sa trec vor avea si ele rol de invatatura de minte.

Hai, v-am pupat! 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.