byron pentru bloggeri în Club Fabrica

Cu ceva timp în urmă am primit un email complice de la Chinezu: organizăm concert byron pentru bloggeri în Fabrica (clubul de pe 11 iunie), ne-am bucura dacă aţi putea veni (tu şi Ciupercutza).

Ne-am conformat cu plăcere, mulţam fain de invitaţie domnu’, mai ales că cei de la byron au în componenţă un piteştean de-al meu, Costin Oprea. Ce să mai spun de managerul trupei, Codruţ, pe care îl ştiu din generală… 🙂

Şi a venit şi ziua concertului, joi a fost ea, şi am mers în Fabrica. Am întâlnit acolo (în ordine total întâmplătoare) pe: Mariciu, Elena Cîrîc, Florea Cristian, Miruna.

Eu, sincer să fiu, deşi auzisem de la piteştenii mei multe lucruri (şi numai bune) despre trupa compusă din Dan Byron, 6fingers, Costin Oprea, Dan Georgescu, Marcel Moldovan, Gabi Bălaşa, nu fusesem niciodată la un concert al lor. Îmi fac pe această cale mea culpa şi mulţumesc băieţilor pentru seara minunată. Pentru că a fost o seară reuşită, un fel de adunare mai restrânsă de bloggeri ce se cunosc în mare măsură unul cu altul, lucru care a făcut socializarea şi mai plăcută. Pentru că veţi vedea şi din fotografii, lumea chiar s-a simţit bine!

Premiera întâmplată joi seară m-a bucurat, m-a bucurat ideea lui Chinezu şi Codruţ şi am apreciat, din discuţiile cu acesta din urmă, faptul că au considerat seara asta ca pe un puternic mijloc de promovare a numelui byron în online.

Iată fotografiile promise:

 

 

 

 

 

 

One thought on “byron pentru bloggeri în Club Fabrica

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.