Trattoria Monza

De aproape un an s-a deschis in zona parcului IOR un restaurant cu specific italian: Trattoria Monza.

Monza1

Pentru ca este aproape de noi, pentru ca are preturi bune in raport cu preparatele oferite, pentru ca, spre deosebire de multe alte asemenea restaurante aici nu pare sa se fi schimbat nimic in rau fata de zilele deschiderii, am hotarat sa includ acest local in lista dedicata experientelor culinare de pe acest blog.

Meniul este foarte variat, de la fructe de mare, pizza, paste pana la bucatarie romaneasca, oamenii au de toate! Portiile sunt mari (cateodata cam prea mari!), preturile sunt medii.

De la o vreme insa ceva s-a stricat: nu prea mai poti merge acolo fara rezervare prealabila pentru ca risti sa nu gasesti loc. Si rezervarea ar fi bine s-o cam faci cel mai tarziu in dimineata zilei in care planuiesti sa mergi! Asta si pentru ca localul e gandit ca o combinatie intre o trattorie normala si un sports bar unde oamenii pot veni sa vada un meci cu gasca la una din multele plasme de pe pereti. Mai mult de-atat, oamenii au intrat si in livrari la domiciliu. Livreaza pe o raza restransa deocamdata, dar livreaza cam orice produs din meniu, mai ales pizza (care este delicioasa, parol!).

Monza2

Ce mi-a placut insa cel mai mult la ei a fost nu mancarea, desi nu am putut niciodata spune ca am ales ceva ce nu mi-a placut sau care mi-a picat greu, ci faptul ca oamenii par sa considere acel loc ca pe un business adevarat in care reinvestesc continuu. Astfel, de la aparitia de nou personal adaugat celui mai putin numeros de la inceput, totul ajustat la numarul de clienti zilnici, oamenii au inchiriat/cumparat (inca nu stiu) inca un spatiu, poate la fel de mare, daca nu mai mare, in imediata vecinatate, spatiu ce se vrea un soi de ballroom, deci ceva de alta liga, insa pe care sunt convins ca la penuria de localuri pentru nunti/botezuri din Bucuresti il vor tine ocupat full time.

Asa se face treaba, asa se fac bani: cu servicii de calitate, cu produse de calitate, cu banii pusi la munca!

Bravo lor!

Foto credit: Trattoria Monza

4 thoughts on “Trattoria Monza

  1. Am fost vineri,13.03.”15.Mai fusesem,cred,de 50 ori.Produsele bune,ca de obicei(pitzza,fripturi,salate,vin),preturi corecte;chelnerita,in schimb,foarte scarbita.Nici nu terminam de vorbit si-mi intorcea spatele,dupa care mi se sucea gatul pana o vedeam.Arata si foarte neingrijit.Nu i-am lasat un leu bacsis,desi consumatia a fost de 162 lei,si de obicei lasam cel putin10%,dar nu mai vreau sa incurajez nesimtirea si nemunca.Voi mai merge o data,dar daca voi mai fi tratat asa…adio.Pacat,ca imi placea,dar e din ce in ce mai rau.Se taranesc si ei,dar mai sunt restaurante.

  2. Azi am fost , 26-05-1015, am mancat pizza, nu este inchis si este putin cam gol decat de obicei. merg acolo de 3 ani si este o perioada horror pt ei. intr-adevar s-au taranit si ei …noroc cu ballroom -ul

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.