Viorel Copolovici a lansat Taste Learners

Zilele acestea un prieten bun a lansat un proiect de suflet: Taste Learners.

Ratatouille

Viorel Copolovici, el fiind amicul cu care ma mandresc prin prezentele randuri, de putina vreme repatriat de pe meleaguri insorite braziliene, vine cu o idee proaspata si ambitioasa pe o piata in plina dezvoltare la noi: cursuri de tehnici culinare pentru diferite produse.

Astfel, avem doua mari sectiuni in ofertele sale asa cum sunt diferentiate de pe site-ul proiectului: Study & Practice si Fine Dining.

In cadrul Study & Practice regasim 6 cursuri si workshop-uri: Workshop despre filet mignon, Workshop despre salate si dressinguri creative, Curs intensiv despre peste si fructe de mare, Workshop despre cheescake (v-am spus deja pe acest blog ca cea mai buna cheesecake am gustat-o la Kopel’s, fostul lui restaurant), Curs intensiv de bucatarie pentru tati, Workshop despre burgeri, Workshop despre oua.

In cadrul sectiunii Fine Dining, conceptul e total nou din cate stiu eu, aici ei “Creeaza experiente culinare memorabile, pentru ocazii cu adevarat speciale”.

Eu stiu ca el va face din acest proiect o reusita, ii doresc din suflet sa realizeze acest lucru si mai ales sper ca prin intreprinderea sa va reusi sa aduca un suflu nou in ceea ce inseamna perceptia bucatariei de calitate la noi.

Succes maestro! 🙂

One thought on “Viorel Copolovici a lansat Taste Learners

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.