Ma duc sa ma tai. Iar!

De ceva vreme ma chinui cu un chist. Chist sebaceu se numeste si e un fel de acumulare subcutanata de grasime in mijlocul obrazului drept.

L-am taiat odata acum vreo doi-trei ani, nu mai stiu, insa dibaciul de medic de la CFR 2 a lasat inauntru “sacul” si astfel, dupa o perioada, a inceput sa colecteze iar.

Campania de ingrijire a epidermei mele deschise la culoare si sensibilicoase a inceput in vara trecuta cu extirparea unui bazaliom de pe omoplatul drept, moment in care am cam tras o sperietura zdravana, pentru ca exista posibilitatea (mica ce-i drept) sa fie vorba de o tumora benigna, deci care nu prezinta pericol de cancer. Sperietura insa a existat…

Asa ca am hotarat sa acord atentie tuturor celor ce mai erau cu semn de intrebare pe suprafata celui mai mare organ al omului (pielea, sic!) si ca urmare am mai suferit vreo 2 mici operatii.

Aceasta ar fi ultima si, pentru ca am  trait experienta recidivei sale, dar si pentru ca dermatoloaga mea (chirurg de formatie – Oana Coman, o recomand cu drag, lucreaza la Dermatologie la Babes) m-a sfatuit, am ajuns la consult la cea-mai-cea chirurga esteticianca (ca sa spun asa) din Bucuresti. Dana Jianu se numeste, m-a vazut, m-a consultat si m-a programat azi la operatie contra unui cost modic de… 400 euro! Stiu, sanatatea n-are pret, stiu, poate m-am dus si eu la una dintre cele mai scumpe de pe piata, insa dupa ce Ciupercutza mi-a pus in fata adevarul dureros (daca erau pentru masina dadeai fara sa clipesti), am cedat.

Drept pentru care azi, incepand cu ora 12:00, pentru vreo 40-50 de minute, voi fi pe masa de operatie a unui luxos cabinet din Dorobanti! 😛

Hai, v-am pupat! 🙂

6 thoughts on “Ma duc sa ma tai. Iar!

    1. Operatia a decurs foarte bine, doamna doctor a avut o mana foarte usoara si precisa, iar astazi, dupa doi ani jumatate, cicatricea abia daca este ca un punct de care pana si eu am uitat! Deci recomand!

      1. Ai putea sa ne spui, te rog, si daca te-ai operat intr-o policlinica privata sau intr-un spital public? Asta pentru o analiza frugala a pretului 😀

        1. Este vorba despre o clinica privata, nu ii mai tin minte numele, stiu ca era pe Intrarea Tudor Stefan (zona Dorobanti), o cladire verde pe partea dreapta cum mergi dinspre Dorobanti catre Floreasca.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.