Recomandări de weekend

E vineri. De 20 de ani, atunci când auzim sau când ne dăm seama că e vineri parcă ne vine cheful la loc. Chef alungat de lungile ore de muncă din timpul săptămânii.

Pentru că înainte de ’89 lucram sau mergeam la şcoală şi sâmbăta (asta a fost pentru necunoscători).

E mişto să fie vineri zic, avem în faţă două zile jumate în care să lenevim. Tragem toată săptămâna şi acum ne odihnim. De obicei activ. Ce face omul în weekend?

Dacă nu stă pur şi simplu, ar vrea să iasă ici-colo. Unde mai iese bucureşteanul azi? Păi ia să vedem!

Postul ăsta vrea să ofere câteva umile recomandări:

– în restaurante la o bere cu amicii. În principiu cârciumile din Bucureştiul Vechi sunt ideale. Mâncarea e bună, de băutură nu se pune problema şi deşi e lume multă, nu se poate să nu găsiţi loc;

– la un film. Filmele se văd de obicei în mall-uri. Săptămâna asta ar fi de văzut Yogi Bear 3D, The Tourist cu Angelina Jolie şi Johnny Depp şi Burlesque cu Cher şi Christina Aguilera. Ar mai fi The Dilemma, dar pare a fi genul de film care spune ce are de spus in trailer, restul fiind slăbuţ.

– la teatru. la Teatrul de Revistă Constantin Tănase ar fi Aplauze, aplauze, distribuţie bună, de văzut, spectacole sâmbătă şi duminică de la ora 19:00. La Teatrul de Comedie ar fi Clinica duminică de la ora 19:00. La TNB e Egoistul duminică de la ora 19:00 (pe ăsta aş vrea să-l văd şi eu, se spune că e minunat!). Nasol cu teatrele bune e că trebuie să-ţi iei bilete din timp, la TNB mai ales sunt cozi ca pe vremea lu’ Ceaşcă şi se dau doar 4 bilete de om, să se descurajeze specula şi să nu se dezavantajeze intelectualu’.

– la patinoar. Am fost luni pe Floreasca cu Ciupercutza. E super! Programul seriilor este următorul: 10-12, 13-15, 16-18, 19-21, 22-24. Preţuri: 15 lei intrarea şi 15 lei perechea de patine de închiriat. Faţă de AFI, Floreasca e super, e mult mai mare, gheaţa e mult mai bună, dezavantajul este dat poate de faptul că e în aer liber şi dacă plouă nu merge. Nouă ne-a şi făcut o poză un nene de acolo:

Pe Floreasca
Pe Floreasca

În Bucureşti, în mare, cam astea ar fi (evident dacă nu preferaţi shopping-ul), mie astea mi-au părut interesante la prima vedere.

Voi aveţi propuneri? Weekend plăcut! 🙂

0 thoughts on “Recomandări de weekend

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.