How to Web 2011

Zilele acestea, miercuri şi joi adică, se desfăşoară la Bucureşti, la Crystal Pallace Ballrooms, pe Calea Rahovei 198A mai exact, lucrările conferinţei destinate antreprenoriatului şi business-ului online, How To Web 2011.

Am mers la prima parte a zilei de miercuri acolo la invitaţia Ralucăi Georgescu de la raluk.ro (thanks, by the way!) şi am fost foarte încântat de tot.

Locul este nemaipomenit de bine ales pentru acest fel de evenimente, sala mare de conferinţă beneficiind de tot ce îşi poate dori o astfel de sală la nivelul lui 2011. Organizarea (de la check-in până la catering sau de la calitatea prezentărilor până la oamenii pe care i-am văzut pe-acolo) mi s-a părut fără reproş.

Am asistat la nişte prezentări cum eu nu am mai văzut, cel mai mult dintre cei pe care i-am prins eu miercuri plăcându-mi Doug Richard, fondatorul School for Startups.

Am aflat lucruri noi pentru mine, m-am mirat ca un copil de gradul de tehnologie cu care am ajuns să fim contemporani şi chiar am discutat cu oameni din domeniul traducerilor despre aplicaţii specifice. Ce mai, tot tacâmul!

Am crezut că n-o să-mi găsesc locul, că o să mă plictisească speech-urile prea specializate, dar m-am descoperit că chiar am înţeles despre ce a fost vorba, acesta fiind lucrul care m-a bucurat cel mai tare şi care m-a convins să merg şi joi acolo.

Hai, v-am pupat! 😉

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.