Gata! Încep treaba serios… (sau “to do list” pentru noul an)

…de săptămâna asta!

Gata cu sărbătorile, gata cu mâncarea în exces, beutura, dixtracţiile peste măsură, de azi mă apuc de treabă!

Am multă treabă anul ăsta, trebuie îmbunătăţită poziţia firmei pe piaţă, trebuie să continui să scriu zilnic pe blog, să mă apuc de sală că nu mai ţine, să muncesc cu mai mult spor cu alte cuvinte.

Şi de rezultatele nu se vor vedea imediat, voi insista.

Mi-am adus aminte zilele astea despre începuturile de an din copilărie. Aproape mereu aveam imboldul ăsta de a face anumite lucruri mai serios şi mai temeinic. De fiecare dată eşuam (uitând de ele, evident), aşa că am hotărât ca de data asta să fie altfel. Cum? Scriind aceste lucruri aici. Şi anume să scriu un fel de “to do list” pe blog în aşa fel încât să o am la dispoziţie mereu şi să îmi reamintească de obiectivele propuse. Nu ştiu cât de eficientă e metoda, dar o să încerc şi calea asta.

Vreau să văd mai multe piese de teatru.

Vreau să ajung la concertul Roger Waters (ex Pink Floyd) în aprilie (mi-e că dacă ratez şi turul ăsta, nu-l mai apuc deloc în viaţă). Nu intenţionez să pierd nici un concert major de la noi de anul ăsta, de la Bon Jovi la U2!

Vreau să merg la sală, cum am spus, şi imediat cum mijeşte primăvara să-mi iau biclă.

Vreau să merg iar în Grecia sau insulele ei în vacanţă la vară.

Vreau să ajung la Veneţia sau Florenţa.

Vreau să mă mut la casă nouă, momentan situaţia e cam complicată (chiar, cunoaşteţi pe cineva care vrea să cumpere un super-apartament de 3 camere în Dristor?).

Vreau să cunosc oameni noi, atât pe plan profesional cât şi personal.

Vreau să revăd prietenii vechi mai des decât până acum, asta s-ar schimba cu ajutorul unei maşini… cine ştie, încă n-o trec aici.

Vreau lucruri frumoase şi banale, aşa-i? Important e ca ele să se împlinească. În felul ăsta voi putea să afirm că panta ascendentă pe care merg de jumătate de an se confirmă.

Vorba cântecului: “de urat aş mai ura”, dar nu vreau să înşir vorbe goale, aşa că mă opresc aici. Vă aştept cu sugestii şi sprijin moral! 🙂

Hai sa-mi trăiţi şi să vă-nmulţiţi! 😛

0 thoughts on “Gata! Încep treaba serios… (sau “to do list” pentru noul an)

  1. la categoria prieteni din aia vechi intru si eu ,nu?????te sustin si eu…dar totusi….ce dreaq cautzi la bon jovi??????he sucks….

  2. Joahne, e clar ca intri la categoria aia! La Bon Jovi ma duc pentru ca face show mishto pe de-o parte si pentru ca nu pot spune ca nu mi-a placut deloc-deloc la viata mea ca tine! Stii tu cum e cu treaba cu gusturile, ca nu degeaba esti sefu’ orasului! 🙂

  3. Poate iti schimbi prioritatile. Sa incepi si tu cu inmultitul. Aia cu calitatea conteaza nu cantitatea e vrajeala. Pentru schimbul 3 si birturi cu manele eu zic ca s-a umplut schema, la copii din parinti campioni mai e loc. Casa, masina….

  4. Sogule, ordinea e aleatoare, adica le-am scris in ordinea in care mi-au venit in minte, nu in cea a prioritatii. Oricum la inmultit ma las in seama celor mai harnici ca mine, eu mai am, daca o fi sa fie cazul… Masina – ai dreptate, cu casa e destul de complicata si prezinta umflaturi… Oricum, buna sinteza! Merci again!

  5. Nu cred ca trebuie neaparat sa alegi intre Venetia si Florenta. Se poate sa le vezi pe amandoua: Florenta este cel mai frumos oras al Italiei iar Venetia este unica. Eu am zburat cu low-cost pana in Venetia si de acolo poti lua trenul (extrem de civilizat, rapid si convenabil la pret) pana in Florenta.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.