Garbiñe Muguruza a castigat Wimbledon 2017

Sportiva de origine spaniolo-venezueleana Garbiñe Muguruza a castigat sambata, 15 iulie 2017, finala turneului de la Wimbledon. Ea s-a impus cu 7-5, 6-0 in fata celei pe care a numit-o modelul sau, Venus Williams.

Ea ajunge in acest fel pe locul 15 mondial in clasamentul WTA, clasament care este condus, in maniera categorica de catre Angelique Kerber (7035 puncte), Simona Halep (6920 puncte) respectiv Karolina Pliskova (6855 puncte).

Romanca noastra, Simona Halep, se afla in situatia de a alege daca sa ajunga sau nu numarul 1 mondial. Cum asa? Simplu: daca participa la turneul WTA de la Bucuresti si castiga acest turneu, tenismena romanca strange punctele necesare pentru a o surclasa pe Kerber. Cu toate acestea, se pare ca Simona nu va participa la turneul bucurestean, desi organizatorii ii rezervasera un wild card, urmatorul turneu oficial la care o putem vedea fiind cel de la Toronto. Ea a declarat ca are tot timpul sa ajunga numarul 1 mondial, la fel si sa castige turnee de mare slam.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.