Halloween Party la Cinema City VIP ParkLake

Marti, 25 octombrie 2016, am participat, la invitatia celor de la Ranevents, la experienta denumita cinema ultra all inclusive de la Cinema City, sala VIP din Park Lake Mall.

Au fost, spun organizatorii, peste 100 de invitati ce au participat la un party cool, intr-o atmosfera tipica de Halloween.

Am avut parte toti de un adevarat tratament de star, de care se poate bucura orice iubitor de film care vine la Cinema City si alege VIP: cele mai bune conditii de proiectie a unui film si relaxare totala in sala, pe fotoliile premium reglabile cunoscute – deloc intamplator – si sub numele de „lazy boy”, dar si un meniu nelimitat constand intr-un bufet suedez rafinat, cu preparate pe toate gusturile, pregatite pe loc de un chef, nachos si popcorn delicios, precum si bauturi.

Prin noul concept de cinema gourmet VIP, Cinema City mizeaza in continuare pe cele mai cool trenduri in cinematografie, imbinand de data aceasta gastronomia rafinata si filmul intr-o reteta perfecta.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Acesta este prezent în 9 tari, detinând 226 multiplexuri cu 2.113 sali, dintre care 33 – IMAX, 20 – 4DX, 8 – VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis in 1930 in Haifa, Israel, compania extinzandu-se in Europa Centrala in 1997, si intrand in Romania in 2007.

Despre filmul vizionat – Ouija – am scris aici, iar experienta de la salile VIP detinute de lantul Cinema City este remarcabila, va invit sa o incercati!

One thought on “Halloween Party la Cinema City VIP ParkLake

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.