Când a trecut 2011?!

Eu nu prea știu, vouă nu vi s-a părut că a trecut cam repede?

Parcă ieri scriam postul de acum un an în care uitându-mă în urmă la 2010 spuneam cu speranță că aș vrea să am un an mai bun în comparație cu cel ce se încheia atunci. Fără rezoluții, fără promisiuni că voi face și voi drege. Doar atât, voiam să fie mai bun! Si cred că mi-a ieșit!

Am reușit să rămân la casa mea, am reușit s-o ajut pe Ciupercutza să își ia casa ei, am reușit să redresez firma pentru ca acum să pot privi în viitor cu speranțe de mai bine în ceea ce o privește.

Mi-am făcut prieteni noi, dintre cei mai importanți fiind cei din echipa raluk.ro ce mi-au înlesnit accesul la lumea filmului în schimbul unei colaborări de care sunt foarte mândru. Am ieșit mult din casă, am mers la evenimente în blogosferă și am cunoscut și acolo oameni faini.

Nu m-am plimbat cât aș fi vrut eu, dar o Grecie în vară nu mi-am refuzat 🙂

Mi-am luat bicicletă, la anul visez la mașină. Mi-am luat un aparat foto bridge, la anul visez la un DSLR. Am primit și mi-am făcut cadouri, am petrecut cu prietenii, am cântat în cluburi de karaoke și am fost la câteva concerte memorabile pentru orice împătimit.

Ce vreau pentru la anul? Ce-o da Domnul! Să fiu sănătos, să învăț să fac fotografii frumoase, să fac bani pentru a putea să mă plimb mai mult, să pun bani deoparte pentru împlinirea visului de a vedea America…

Știu că poate vreau prea mult(e), dar mai bine să se împlinească 50% din multe decât 50% din puține, nu?

Ce vă doresc vouă? Păi ce-mi doresc și mie: să îndrăznim să visăm și să nu ne rușinăm că îndrăznim!

Aveți grijă de voi, să fiți sănătoși și fericiți!

LA MULȚI ANI! 🙂

2 thoughts on “Când a trecut 2011?!

  1. Dorin drag, la multi ani si un an nou plin de bucurii. Te imbratisez si de abia astept sa ne vedem. Cand? Surpriza…. :))) Pup mult si sunt onorata ca te-am cunoscut in 2011:P

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.