De unde să încep?

Nu am avut apuc de scris şi deci anul ăsta nu m-am învrednicit să dau semne de viaţă pe-aici. Abia zilelele trecute, constatând că am în cap o groază de idei de posturi care se-adună ameninţând să se piardă neconsemnate, am zis că aşa nu se mai poate!

Iată-mă deci pentru prima oară pe anul acesta în faţa voastră cu un post deschizător de drumuri şi plin de speranţe apropos de ce mă aşteaptă în 2012 în blogosferă şi nu numai.

Aşa cum am spus în titlu nu prea ştiu de unde să încep, voi merge orbeşte, la inspiraţie.

Aşadar, de la ultima însemnare, cea de pe 30 decembrie 2011, principalul eveniment notabil a fost revelionul petrecut cu gaşca extinsă la Mama Cozonacilor, în Bran, până pe 4 ianuarie. N-am să pun decât o fotografie de-acolo şi asta nu pentru că nu sunt fotografii, dar mai bine aşa 😀

Pun doar fotografia asta pentru că vreau să mă laud cu hanoracul meu original Angry Birds, cadou de moş Crăciun, care moş şi-a întârziat apariţia până undeva spre 30 decembrie, spre disperarea Ciupercutzei care mai avea puţin şi-l dădea în judecată! 🙂

Apoi, începând cu 5 ianuarie am avut de lucru ca şi toată săptămâna ce-a trecut. E bine când e mult de lucru, e bine când începi anul cu alergătură! Sper s-o ţină tot aşa!

Care sunt subiectele neconsemnate de care pomeneam la începutul postului? Le redau punctual mai jos:

– pe 5 ianuarie am mers la vizionare la Happy Feet. E fain, merită să ajungeţi să-l vedeţi, aveţi aici o minicronică!

– venit după o cură de mâncare peste măsură, sunt hotărât să mă apuc de sală, am găsit ceva în apropiere, cred că azi o inaugurăm.

– sunt croit ca anul ăsta să-mi iau carnet de şofer şi maşină, m-am săturat să depind de bunii mei prieteni în acest sens. Să văd ce-o ieşi, apropos de maşină aş prefera ceva nou, deşi şi un SH convenabil parcă mi-ar surâde, mai studiez. Propuneri?

– pe plan cinematografic am multe obiective de atins, deocamdată continui vizionările, am văzut Jack and Jill şi The Muppets, nimic deosebit, însă aştept cu nerăbdare lansarea Star Wars în format 3D IMAX din februarie!

– tot din acest domeniu, aş ţine să menţionez decernarea Globurilor de aur, aveţi lista completă a câştigătorilor aici.

De urat aş mai ura, dar mă păstrez pentru posturile următoare, acum că am prins glas şi am trecut de pragul psihologic al primului post pe anul acesta.

Hai, v-am pupat! 🙂

2 thoughts on “De unde să încep?

  1. ah, ce fain cadou ai primit 🙂
    iti doresc ca toate planurile tale si ale Ciupercutzei din dotare sa se puna in aplicare. sa iti iei carnetul si masina sa puteti bate tara asta si altele in lung si-n lat. 🙂 Si poate totusi la vara, mergem impreuna pe la vreo mare, daca aveti chef 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.