Cadouri de Crăciun

Vă place să cumpăraţi cadouri de Crăciun? Vă place să simţiţi odată cu apropierea sărbătorilor un mic ghimpe în inimă că trebuie să mergeţi să cumpăraţi ceva special cuiva drag? Mie nu!

Îmi place enorm să ofer, îmi place să fac surprize, dar la capitolul alegerea cadourilor sunt tufă! Nu vreau să fiu înţeles greşit.

Nu sunt un zgârcit, (ba din contră ar spune unii, sunt chiar cheltuitor de bani aiurea), pur şi simplu am impresia că atunci când încep să mă gândesc la ce cadou să ofer unei persoane tot cerul stă pe umerii mei. Poate şi pentru că sunt destul de perfecţionist şi primul lucru la care mă gândesc este reacţia pe care respectiva persoană o va avea la vederea cadoului meu.

Şi îmi bat capul atât de tare să îmi ofer eu mie îmi argumente şi contraargumente încât mai mereu pierd în vedere că ar trebui să văd întregul proces prin prisma destinatarului şi nu a mea!

Aşa se face că pot umbla zile întregi prin magazine ca Unirea sau alte malluri şi să nu mă opresc asupra niciunui obiect cât de însemnat sau neînsemnat. Iau magazinele la rând cu obstinaţia unui shopping addicted şi nu dau de ceva care să surprindă plăcut din punctul meu de vedere pe andrisant!

Şi uite-aşa mă chinui ca prostu’ şi alerg de-mi sar ochii din magazin în magazin. Care magazine în zilele astea numai lipsă de vizitatori nu duc! Deci îmi mai iau şi înghesuială! Degeaba!

Am zis: când o să mă fac mare o să-mi angajez nu şofer mai întâi, ci om priceput la cumpărarea cadourilor. Or exista astfel de specialişti? Cât costă dom-le un aşa om bun la casa nehotărâtului? 🙂

Soluţia la marea mea problemă tot Ciupercutza mi-a dat-o (săraca, greu i-o fi şi ei cu aşa ciudat! :P): cumpără întotdeauna ceva cu tot sufletul, nu neapărat ultrameganemaipomenit şi dăruieşte-l cu drag! Să vezi ce uşor şi frumos va fi! Thanks a million darling!

Vouă vă e greu sau uşor să cadorisiţi? 🙂

0 thoughts on “Cadouri de Crăciun

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.