Ante-Pascale

În alţi ani parcă am fost mai “pătruns” de “magia” sărbătorilor…

Anul ăsta, când încep să fiu mai liniştit după o perioadă atât de lungă de cumpănă din viaţa mea, parcă nu mai rezonez atât de uşor la stimulii de marketing ce vin din toate părţile şi traversez o perioadă de semi-apatie ciudată.

Am zis că o fi de la vreme. Na, că vremea bună a venit! Am zis că o fi de la muncă. N-are cum, am de lucru până în vinerea mare, şi de Paşti de s-ar putea.

Apatia asta mi-a redus şi cheful de a scrie pe blog dar şi de a comunica prea mult cu lumea din jur. O fi vreo planetă în conjunctură cu alta, ce să mai zic şi eu!

Când am început să scriu pe blog nu trecea o zi să nu ma uit de cateva ori pe statisticile cu vizitele de pe blog. Azi dimineaţă am descoperit că nu am mai fost pe acolo de marţi! Sper că nu mi s-a luat de blogging, că ar fi păcat de aşa o valoare să se piardă, nu? 😀

Pe de altă parte, aseară am stat să văd Barcelona – Real. Barcelona a luat bătaie cu 1-0, aşa-i în sport. Realul şi-a dorit mai mult victoria&shit! Degeaba mă “apostează” prietenii care ţin cu Real, degeaba primesc argumente de genul “cum să ţii mah cu separatiştii ăia”, de parcă eu mă uit la un meci de fotbal prin prisma politicului şi nu prin cea sportivă…! Pe mine m-a încântat clubul, oraşul, am povestit ce şi cum altădată aici, asta e, mă sacrific! 🙂

De Paşti am spus, plec la Brăila, am înţeles de la Ciupercutza că se fac o groază de pregătiri pe-acolo… 😀

Frati-meu e la Munchen, sor-mea e reprezentanta noastră la Piteşti anul ăsta (salutări cititorilor speciali de acolo cu care se va întâlni ea 🙂 ).

Cam ăsta a fost raportul de dinainte de Paşte, că nu cred că mai scriu până după sărbători.

Vă urez toate cele bune şi mai ales sănătate, că restul ne descurcăm noi sau găsim de cumpărat! 🙂

0 thoughts on “Ante-Pascale

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.