Amestecate

Iar am rămas în urmă cu scrisul.

Nu mă mai justific, aşa a fost să fie şi gata!

Zilele astea am tot avut imboldul sa vin să pun aici un gând sau altul, dar n-am avut apuc neam! Mă uitam şi pe alte bloguri, tot mai nimic zilele astea. Cred că aşteptarea primăverii sau verii e de vină, s-a prelungit insuportabil de mult, deja ai impresia unui condamnat de Auschwitz, că nu mai au cum să vină aliaţii să te scape de-acolo, că dacă era să-ţi fie scris aşa, s-ar fi întâmplat demult…

Ieri mi-a mai apărut o cronică de film pe Raluk.ro, vă invit s-o citiţi aici.

Am uitat să vă spun că una din dorinţele mele de început de an mi s-a împlinit: am reuşit să rezolv cu casa, am păstrat cele 3 camere din Dristor contra unei “mici” sume-despăgubiri plătite ex-ei. În viaţă totul se plăteşte! Asta e, acum sunt apropritar unic, cu drepturi depline şi cu rate la bancă. Acum mai am să-mi iau bicicletă, să ajung la concertul lui Waters şi gata, am bifat în mare dorinţele pe anul ăsta!

Ce-a mai fost? M-am certat cu cineva apropiat din cauza unor bani (urâtă experienţă), iar la capitolul lucruri plăcute: nepoţica cea mai mică, Ileana a făcut ieri 2 ani! La mulţi ani Ilenuţă! Iată sărbătorita:

Ilenuţa la 2 ani
Ilenuţa la 2 ani

Paştele se apropie cu paşi repezi, voi pleca împreună cu Ciupercutza la Brăila, n-am mai fost acolo niciodată, sper să-mi placă oraşul, cel puţin din poveşti chiar mă duc cu inima deschisă!

Cam asta e în mare darea de seamă pe ultimele zile cât am lipsit de-aici. Dacă îmi mai aduc aminte de ceva, voi mai scrie.

Hai cu primăvara! 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.