Wow, ce zi!

Am avut ieri cred cea mai aglomerată dar şi cea mai bună zi de multă vreme încoace…

De dimineaţă pe la 9 jumate eram la notar, apoi am livrat materialul legalizat clientului. M-am văzut pe la 10:45 cu Tomata care a venit pentru 24 de ore în Bucureşti pentru Vocea României. Te mai aşteptăm, Tomatino! 😉

Înainte de a pleca de-acasă am constatat însă că-mi murise iPhone-ul! A fost aşa: am sunat pe cineva, era ocupat, am închis şi după 10 minute, când să încerc iar, nu s-a mai deschis nici picat cu ceară (telefonul)! M-am calmat, am anunţat pe cine am putut că nu sunt de găsit pe Orange şi după ce m-am despărţit de Tomata am alergat la Orange Care Center să văd ce pot să fac. Era în garanţie, dar nu prea-mi surâdea să stau să-l repare sau alte alea.

Ajuns acolo, un băieţel de douăzeci şi ceva de ani pune mâna pe el şi văd că-l aprinde! Nu-mi venea să cred! Cum ai făcut?! I-am dat reset! Cum?! Am ţinut apăsate 10 secunde ambele butoane (cel de pe latura superioară şi butonul central). Aşa se face, şi de obicei merge! Completează el. M-a liniştit că s-o fi blocat în vreo aplicaţie, am plecat fericit şi nu am mai avut probleme cu el (încă).

De acolo am fugit iar la o interpretare, apoi la o clientă pentru alte materiale, de acolo la birou să dau în lucru ceea ce tocmai ridicasem, după care fuga la un traducător, apoi la un alt client şi, pe la 4, mort de foame/oboseală am tras la conu’ Viorel în apropierea restaurantului căruia am mai lăsat o factură din zbor…

Am mâncat pe fugă, am alergat la birou, mi-am terminat ce mai aveam, am plecat să mă văd cu Ciupercutza pentru că am avut invitaţie din partea OxygenPR la Puss in Boots la AFI. Filmul a fost frumos, mergeţi să-l vedeţi, chiar îl recomand!

După film, pe la 9:30, am ajuns la sediul Livelog unde am participat iar la emisiunea dedicată filmului pe care o propunem noi cei de la raluk.ro privitorilor acestui post TV online ce a ajuns deja la 4 luni! După emisiune am mai zăbovit pentru nişte promo-uri până pe la 11:30 pe-acolo şi am ajuns rupt acasă pe la 12… Pentru cei ce n-au văzut această emisiune live, am un anunţ: cei de la livelog muncesc pentru implementarea arhivei de emisiuni, când totul va fi gata, am să vă anunţ!

A fost o zi plină, aglomerată pe toate planurile, dar frumoasă, activă, cu satisfacţii pe toate planurile, exact pe gustul meu! Să tot am aşa zile!

Vouă cum v-a fost ziua? 🙂

Sursa foto.

4 thoughts on “Wow, ce zi!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.