Sfaturi in relatii? Depinde de care parte a… sexului te afli!

love_doctorDe ceva vreme s-a umplut netul de platitudini si clisee despre cum sa facem si sa dregem ca sa atragem un sex opus (de obicei un sex opus) langa noi.

Asa s-a afirmat Radu F., asa s-a afirmat Poptamas. Si asa au apus, pe mana (sic.) lor!

Pentru simplul motiv ca daca tu ca femeie citesti sfaturi de gen Cosmopolitan date de un barbat, ghici ce? Sunt total false! Niciodata un barbat nu te va invata pe tine, ca femeie, cum sa simti si cum sa actionezi! Pentru ca… nu stie! Ei simt total altfel, au total alte sisteme de valori, alte criterii de selectie si alte nazuinte! La fel si in tabara cealalta! O femeie, daca va fi destul de “cu cojones” incat sa se bage in asa ceva, se va lovi la nivel aplicabil de modurile de perceptie masculine.

Si uite-asa sunt doar cateva feminine care scriu destul de la obiect asa incat sfaturile lor sa poata fi oarecum urmate de catre ambele tabere, daca cei ce indraznesc asta reusesc sa scoata seva din acele sfaturi.

Referitor la scriitura lor as vrea sa insist. Ne spun ce le place, ce apreciaza la un barbat, cum il percep. Ne spun deasemenea cum ies la vanatoare si care sunt mijloacele/strategiile lor de cucerire la o adica si la nevoie.

Un mascul poate invata o multime de chestii de acolo, insa un lucru nu va sti niciodata: pe ce exemplare ale sexului frumos sa aplice care metoda! Pentru ca nu merge orice la oricine! Nu putem, ca domnitza, sti ce e in capul sau pe degetul inelar al celui cu care ne-am facut ocheade toata noaptea intr-un bar! Nu stie nici el, masculul, daca cea care raspunde flirtului insistent n-o face de dragul jocului si nu de dragul sexului (motiv principal pentru care a iesit el, bietul, cu amicii in Centrul Vechi!).

Si-uite-asa incepem sa ne invartim in cerc si sa dam like inofensivului Poptamas! Pentru ca el nu da sfaturi, el e practic un fel de Greenpeace sentimental: militeaza pentru pozitivismul din vietile noastre! Care pozitivism e bun ca ele sa nu fie negativiste! Vietile!

Concluzie? Serviti-va cu sfaturi cu moderatie si musai treceti-le prin filtrul ratiunii! Dar nu prea mult! Si dup-aia beti un shoot si iesiti la vanatoare! Flerul si ADN-ul sunt singurele care nu dau sfaturi pentru trafic, glorie si faima!

Hai, sa fiti iubiti! 🙂

Sursa poza.

 

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.