Românii au talent

Bună treabă a făcut Pro-ul cu emisiunea asta!

De fapt, cred ca numai Pro poate face faţă logistic, administrativ şi pecuniar la emisiuni de acest gen dintre toate televiziunile româneşti.

Din Dansez pentru tine au făcut un succes, din Românii au talent vor face la fel.

Am urmărit vineri seară emisia lor şi nu mi-a părut rău.

Am râs, m-am emoţionat şi am rămas uimit.

Am urmărit cum unii nu îşi dau seama de penibil.

Am urmărit cum o fată a prezentat derivatul sportiv din dansul la bară care are atâtea elemente de sport de performanţă încât se aude că va fi promovat ca sport olimpic.

Am rămas uimit cum un băiat de 15 ani plin de coşuri de prin Moldova a cântat cu o voce dumnezeiască o bucată de muzică clasică.

Din păcate la preselecţii s-au prezentat şi o groază de ciudaţi conştienţi că vor putea ajunge departe cu talentul lor care de fapt era doar o plăsmuire a minţii lor.

Juriul este ales bine, Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre sunt “de-acolo”.

Bun start, lucru atestat şi de recordul de vizitări al site-ului emisiunii in seara respectivă.

În sfârşit, după foarte multă vreme, am avut senzaţia că asist la o adevărată emisiune de divertisment făcută după toate tipicurile.

ProTv-ul poate să ducă la capăt proiectul ăsta, o spun şi o repet gândindu-mă cum ar fi arătat emisiunea la Antenă: un kitsch clar!

0 thoughts on “Românii au talent

  1. Si mie mi-a placut emisiunea. Nu am mai ras cu asa o pofta de la comedia “Marea mahureala” , pe care am revazut-o acum o saptamana. Sunt buni astia de la PRO bravo lor.

  2. La fel de tare si editia a doua, unii chiar merita sa mearga mai departe insa unii cred ca mai degraba se pot inscrie la categoria berceni..via spital 9..cred ca-i de bagat si ,,profa cu copilu sf”..a avut noroc Mihai Petre ca nu si-a luat o cola in ,,freza” :)) iar la categoria surprize surprize…cea mai tare a fost Andra…la venirea lui Maruta :)) sa vedem ce specimene mai avem prin Romania pana-n editia finala!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.