Răducu Mazăre, prins de radar

Din ciclul “așchia nu sare departe de trunchi”, Răducu Mazăre a fost prins pe autostrada București – Constanța circulând cu vreo 190 de kilometri la oră.

Ce-a răspuns beizadeaua la întrebările polițiștilor? Simplu, acum 20 de kilometri când a pozat radarul mașina mergând la la viteza respectivă nu conducea el, ci prietenul cu care era în mașină!!!

Adică noi, proștii care vedem știrea și suntem niște amărâți care nu merităm să existăm la umbra lor, ar trebui să înghițim o idioțenie ca asta! Da oameni buni, niște oameni la nivelul lor consideră normal să mintă cu seninătate niște amărășteni ca noi.

Având și antecedente pentru depășirea vitezei, Răducu, ce data trecută (adică prin mai), a rămas fără carnet prins fiind că circulă cu doar 150 de kilometri pe oră, a ținut să arate că poate mai mult și el și Jaguarul său.

Pentru aceiași proști, adică pentru noi, marele Radu Mazăre, adică stăpânul absolut al Constanței (județul, nu doar orașul) a făcut pe democratul și apărătorul legii declarând că nu este practic interesat de ce a făcut plodul, că respectivul plod fiind major poate să se descurce singur.

Suntem așadar un popor care minte, care se minte, care promovează minciuna… Sau nu?

Hai, v-am pupat! 😉

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.