Prinderea lui Osama

Ieri dimineaţă toate canalele de ştiri erau disperante în a da aceeaşi mare veste: Bin Laden a fost prins/împuşcat/aruncat în mare!

Las la o parte cei zece ani de când cel mai bine pus la punct SRI din lume îl caută în Afganistan şi îl prinde în… Pakistan şi întreb: acu dacă l-aţi rezolvat măi aliaţilor, putem să ne aducem şi noi acasă candidaţii la sărit în aer din Afganistan?

Adică dacă tot începurăţi campania electorală şi americanii cică vă realeg domnu’ Obama, pentru minunea de a prinde în 10 ani cu cele mai avansate tehnologii imaginate şi neimaginate un amărât la propriu care se ascundea prin peşteri, ne lăsaţi şi pe noi să ne luăm soldaţii acasă, că ne costă de ne rupe campania asta de democratizare a lumii a treia?

Sau mai trebuie ţinuţi acolo până verifică toate câmpurile minate întru propăşirea democraţiei pe meleaguri afgane?

Eu nu ştiu zău, (sau poate sunt prea naiv), cum mama naibii au putut trece 10 ani fără să-l prindă?! Sau cum cred ei că înghiţim gogoriţa că acum abia au aflat unde e?!

Mai exact de faptul că Osama a fost împuşcat de Obama nu suntem siguri, că s-a grăbit să-l dea la rechini! Adică vânezi 10 ani un om, îl declari cel mai mare pericol al lumii civilizate şi când îl prinzi il faci plancton! Măi să fie!

De ce nu l-au adus la Washington să-l vadă tot mapamondul, mai făceam şi noi un live din studiourile CIA, mai o atenţie, o măslină!

Aşa de cusută cu aţă albă a fost prinderea asta, că mai îmi vine să întreb dacă nu cumva l-au găsit, l-au reabilitat pe şestache pentru câte ştia şi putea face pentru sau împotriva statului american, şi au spus la proşti (pardon, votanţi) că l-au dat la peşti ca să nu îi supere pe arabi în general!!!

Adică tu, americanule de rând, care ţi-au murit 3-4-5 mii de oameni la 9/11 şi care ţi-ai văzut oraşul batjocorit ca nicicând, poţi să ai gânduri creştine la adresa autorului moral al grozăviilor?! Bravo măi americanule, realege-l atunci iar pe Obama, că-l meriţi!

0 thoughts on “Prinderea lui Osama

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.