iPhone 4S de la Vodafone

După cum spuneam aici, sunt mândrul posesor al unui iPhone. 4.

Am telefonul de un an şi o lună şi sunt foarte mulţumit de el. Fiind “în familie” de atâta vreme, majoritatea apropiaţilor mei s-au familiarizat cu el sau s-au jucat cel puţin odată cu “my precious”. La început Ciupercutza nu era atât de tentată să o facă, însă pe măsură ce trecea vremea şi mă auzea că “ia uite ce aplicaţie grozavă am mai găsit” sau alte asemenea, a început să-i dea mai multă atenţie.

Astfel a râs de mine când mă dădeam bătut în faţa vreunui nivel al Angry Birds pe care nepoţica mea cea mare şi deşteaptă îl trecea fluierând, a admirat uşurinţa cu care înveţi să lucrezi cu el, a dat tweet-uri de la un eveniment despre care a pus poze pe Facebook tot cu el, încântată de ce lume deschide minunea.

Faza e că tare mă bate gândul să-i strecor Moşului wishlist pentru un 4S, în felul ăsta am avea amândoi iPhoane, dar în acelaşi timp ştiu că ordinea priorităţilor e alta…

Nu am ajuns până acum să văd 4S-ul, am avut ocazia s-o facem aseară la lansarea Vodafone a lui iPhone 4S de la Plaza la care a fost multă blogărime, dar cum pe mine mă paşte o gripă sâcâitoare, am ales să nu mai ieşim deloc. De acolo şi mai apoi de pe site-ul Vodafone a aflat toată suflarea românească preţurile la care comercializează operatorul român de telefonie noul terminal Apple. Ce a fost fain la lansarea de aseară este că aceasta s-a făcut la ora 0:00, oră la care peste tot în lume se fac lansările oficiale cu ştaif.

Am regretat puţin, mai ales că gripa nu pare să mă lase din gheare, dar am zis că poate decât să-mi deschid iar apetitul nesăţios şi să fac vreun gest necugetat prin care să-i trimit Moşului scrisoarea de care vorbesc mai sus, mai bine stau acasă şi beau un ceai de tei… 🙁 Mai ales că Ciupercutzei, ca deschizător de drumuri în online, fain de tot i-ar sta de ar avea aşa o jucărie…!

Cu ocazia aceleiaşi lansări, dar e vorba despre cea din Cluj, a fost filmat şi clipul zilei, ce a făcut înconjurul internetului şi blogurilor azi, cel ce îl are ca protagonist pe Zicu de la TVdece, e mult prea tare, aşa că iată clipul:

Sursa foto.

 

 

2 thoughts on “iPhone 4S de la Vodafone

  1. Nu as vrea sa ma intelegi gresit, dar nu ma pot abtine sa nu comentez. Respect faptul ca fiecare e cu preferintele lui, insa nu o sa inteleg niciodata ce sa cauti la 12 noaptea la lansarea unui telefon. Ce e fain in asta ? In loc sa tragi un pui de somn sanatos, stai sa te calci in picioare si sa casti gura la un telefon care oricum nu il cumperi si pe care, rational vorbind, nu merita sa arunci banii. Cu banii aia mai bine pleci in vacanta, vei fi mai castigat. In plus, nu stiu ce e cu mania asta a telefoanelor. Telefonul e un instrument si atat, iei unul si il folosesti pana se strica si apoi iei altul. Eu mi-am schimbat telefonul dupa 8 ani. Apare cate un iPhone la fiecare cateva luni din ce imi dau seama (probabil exagerez, ca oricum nu am tinut cont :D), ce faci, iti iei cate unul de cate ori mai baga astia cate o litera? O sa apara T, W si cine mai stie ce, apoi 5, 6, etc. Trebuie insa sa remarc cat de bine au reusit companiile astea sa bage oamenilor in cap ca daca nu iau instant telefonul ala, viata lor nu va mai fi aceeasi. Telefonul ala o sa il gasesti si maine si peste 2 luni tot acolo daca chiar vrei sa arunci cu banii. Sunt si eu posesor de smartphone, nu iphone (nu ca as avea ceva cu iphone-ul), insa ma voi gandi sa il mai schimb peste vreo 10 ani probabil, chiar daca o sa mai apara n variante pana atunci pentru ca it’s just a tool, not a purpose 🙂

    1. Nu te inteleg gresit, chiar inteleg ce vrei sa spui. Si apreciez faptul ca esti un om care atunci cand ai o opinie o argumentezi frumos si credibil, ceea ce e cel mai important. Ne-am saturat doar de oameni care sunt pe contra, dar nu dau si acest argument al opiniei lor, nu? Multumesc pentru comment! 😉

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.