GPeC Summit – Bucuresti, 27 noiembrie 2014

Pe 27 noiembrie va avea loc la Bucuresti GPeC Summit, cel mai mare eveniment dedicat e-commerce-ului de la noi.

In cadrul celei de a 9-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce, are loc GPeC Summit – 1 zi de Conferinta “de e-commerce pur, cu cei mai grei speakeri straini si autohtoni”, potrivit organizatorilor. Summit-ul se va incheia cu Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic in cadrul careia vor fi rasplatite performantele magazinelor online inscrise in competitia GPeC (aprox. 100), precum si a marilor jucatori implicati in comertul online.

Pentru evenimentul anului s-au pus in vanzare bilete deja, existand si o oferta early-bid, pana la 7 noiembrie de 39 euro/bilet. Pretul, fara discount, incepand cu 8 noiembrie va fi de 59 euro/bilet.

Din punct de vedere al invitatiilor, doi dintre cei mai buni specialisti in optimizarea cnversiilor la nivel mondial, André Morys si John Ekman, vor veni la GPeC in calitate de invitati de onoare.

Vizual CP

André Morys este autorul cartii bestseller germane “Conversion Optimierung”, este lector universitar de user experience si publisher la konversionsKRAFT.de. Co-fondator si CEO Web Arts (o companie de top in consultanta pentru optimizarea site-urilor cu peste 40 de consultanti), André este si fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internationale dedicate optimizarii conversiilor: European Conversion Summit – eveniment la care greii domeniului sunt speakeri: Guy Kawasaki, Bryan Eisenberg, Scott Brinker – sunt doar 3 din numele sonore care au tinut capul de afis al editiei de anul acesta.

John Ekman este fondatorul Conversionista!  – compania nr. 1 de optimizare a conversiilor in Suedia. Conform lui John, un “Conversionista” este acel cineva pasionat profund si nebuneste de imbunatatirea conversiei – asa cum este si el. Pe langa consultanta avizata acordata marilor companii suedeze pentru cresterea ratei de converise, John este si organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.

Pe langa cele doua nume internationale grele, GPeC Summit aduce in acelasi loc elita comertului online romanesc: Violeta Luca, VP & Executive Director eMAG, va impartasi audientei rezultatele eMAG pentru Black Friday din noiembrie 2014 si tendintele pietei de comert online pentru 2015, vazute prin prisma leader-ului de piata.

Am onoarea sa ma numar printre bloggerii oficiali ai evenimentului, asa ca sper sa ma vad cu cei interesati acolo pe 27 noiembrie 2014, incepand cu ora 9:00!

Hai, v-am pupat! 😉

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.