Foamea de primăvară

Weekendul pe care cu regret tocmai l-am încheiat, ne-a adus căldura la care am tânjit aproape 4 luni de iarnă rea, grea, friguroasă şi insistentă.

Parcurile s-au umplut de oameni mai ceva ca la demonstraţiile de 1 mai din epoca de tristă amintire. Terasele care au înviat instantaneu în Bucureştiul Vechi sau aiurea au fost pline şi în stare de asediu continuu.

Lumea se săturase să nu mai iasă din casă sau dacă se ieşea, mall-urile erau soluţia ideală. Gata deci cu mall-urile, românul a ieşit să ia aere. Şi a luat două zile încontinuu.

Faza aiurea în toată povestea asta a fost că din cauza aglomeraţiei din parcuri, terase sau trotuare îţi trecea orice chef de ieşit.

Aşa că duminică am plecat pur şi simplu pe jos din Dristor spre Unirii, prin Bucureştiul Vechi, am ieşit la BRD-ul de lângă Capşa şi apoi tot în sus spre Kogălniceanu. Am gasit şi am luat bilete la teatrul Bulandra la piesa “Moartea unui comis voiajor” şi apoi am pornit spre Kopel’s, unde maestrul Viorel ne-a răsfăţat cu bunătăţi culinare (printre care şi o avanpremieră la meniu) dar şi cu vorbe bune.

Am plecat puţin amărâţi ca weekendul s-a terminat aşa repede, dar cu speranţa că în următoarele weekenduri lumea îşi va băga minţile în cap şi în felul ăsta vom mai avea şi noi unde să bem o bere în oraşul ăsta! 🙂

3 thoughts on “Foamea de primăvară

  1. Moartea unui comis voiajor este piesa mea preferata…hai sa zicem doar ca am vazut-o de vreo…6 ori;)). Niciodata insa la Bulandra.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.