Din ON în OFF 6

Dragii mei clujeni de la TVdece sunt consecvenţi şi continuă isprava lor numită Din ON în OFF, ajunsă în la ediţia a şasea.

Din ON in OFF6

Cu o pleiadă de speakeri pe care ar fi invidioasă orice conferinţă din ţara asta, ambiţioşii Alina şi Răzvan dovedesc faptul că, dacă ai voinţă, creativitate şi prieteni, poţi ajunge să faci lucruri remarcabile.

Au sponsor cu greutate, au susţinere media locală şi naţională, au speakeri, aşa că îndrăzniţi şi înscrieţi-vă cât mai e loc!

Nu am participat (încă) la nicio ediţie Din ON în OFF până acum (mai ales din pricina distanţei şi a faptului că mi-e greu să mă rup, profesional vorbind, mai multe zile de Bucureşti) dar ecourile primelor cinci ediţii au fost pozitive. Dacă nu am fi avut de-a face cu un succes, evident că nu am fi vorbit acum de ediţia cu numărul şase.

Acesta este un post scris cu admiraţie, din proprie iniţiativă, fără să fie un post plătit. Este un post care doreşte să semnaleze faptul că se mai întâmplă şi lucruri frumoase în ţara asta.

Am să mai semnalez astfel de evenimente pe viitor, mai sunt câteva demne de a fi în atenţia tuturor, mi se pare normal ca acest lucru să se facă nu numai contra cost sau în schimbul a ceva.

Bravo copii, ţineţi-o tot aşa! 🙂

Hai, v-am pupat!

 

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.