Despre Burlăciţa

Măi oameni buni, sunt eu defect sau ce?

De ceva vreme, nu ştiu că nu am avut curiozitatea să mă documentez, la Antena 1 se transmite o emisiune uluitoare: Burlăciţa. Am prins-o zappând, auzisem ceva de ea de prin promo-uri, dar nu am avut niciodată norocul să mă nimeresc în faţa teveului când “se dădea”.

Şi am prins ceva din ea săptămâna trecută. Spuneţi-mi şi mie, care e şpilu’, că nu-mi mai revin din nedumerire! Se dă deci o Biancă (bine altfel ea ca dezvoltare personală), şi cinci-zece hăndrălăi. Care fac ce? Care au ca scop în viaţă emisiune ce?! Să o cucerească p-aia cu şarmul lor de magazioneri şi băieţi de raft în hypermarşe?!

Şi aia, odată impresionată, ce face? Alege unul din ei cu care ce face până la urmă?! Că dacă “se pune pe bune” sau se mărită, înţeleg, dar aia, după ce a dat de traiul de la Bote şi de viaţa în cluburi cu rotunjoara de Cruduţa mai are ea ochi pentru amărâţii aia?!

Mi se pare aşa o insultă la adresa intelectului omului încât nu pot pentru ca să mă exprim! Adică nu era de ajuns că ni se prezenta sus-numita la ceas de noapte în emisiune la Capatos, îi mai făcurăm şi emisiune! Dacă întrebi oficial la Antenă vei primi răspuns că asta cere publicul. Adică noi. Adică suntem un popor de retarzi care stau zi-lumină cu gura căscată la emisiuni în care piţipoance mai mult sau mai puţin spălate ne învaţă să relaţionăm cu sexul opus!

Nasoală impresie dăm atunci noi, ca popor făcătorilor de programe din televiziunile noastre! Ce pretenţii să mai avem de la Deutsche Welle sau alţii asemenea?!

10 thoughts on “Despre Burlăciţa

  1. am citit astazi tot ce ai scris de un an incoace. cat despre cand si cum ne-am cunoscut, aproape am uitat, candva demult, demult,sa tot fie peste 20 de ani.Ma sperie cand scriu ,,peste 20 de ani”,mi se pare atat de demult si totul poate incepe cu ,,a fost odata”.

  2. deci, sunt o batrnica traznita trecuta de prima tinerete, neinteresant. sa nu te incapatanezi sa ma cauti in cotloanele ascunse ale mintii tale, pentru ca ne-am intersectat mult prea rapid.

  3. “Danutza”, desi mi-ai furnizat o adresa de email falsa, te iert si-ti spun un secret: stiu cine esti. Si iti voi spune (daca vrei bineinteles) si cum am aflat pe email (daca imi vei furniza unul corect pe dorin.apavaloae@gmail.com). Ca sa vezi ca nu merg la cacealma, iti spun unul dintre cele doua indicii: dodo

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.