Cristi Minculescu şi-a dat demisia de la Iris

Am descoperit marţi sau miercuri dimineaţă cu uimire pe site-urile de ştiri vestea aceasta: Cristian Minculescu părăseşte trupa Iris!

Am dat click cu gândul că pleacă pentru proiecte noi dar şi cu ceva îngrijorare crezând că Minculescu face acest gest din cauza recentelor probleme de sănătate.

Orice mi-a trecut prin minte, numai adevăratul motiv al plecării (dezvăluit presei de către soţia artistului, n-am înţeles de ce nu de către el!): pleacă pentru că în România nu poţi trăi din muzică, pentru că nu îi ajung banii (“nu câştigă suficienţi bani cu Iris”)!!!!

Nu mi-a venit să cred! Evident că oricine poate să facă ce vrea cu viaţa sau cariera sa, însă mi se pare neverosimilă această justificare! Cum mah, după ce zeci de ani de zile eşti stindardul rock-ului românesc, cea mai bună trupă rock românească, cele mai multe hit-uri, cele mai mari realizări, deci după ce ai rezistat Securităţii lui Ceauşescu, după toate astea zic: tu pleci că nu câştigi cât ai vrea?! Chiar cele înşirate de mine mai sus nu înseamnă nimic? Chiar banii au ajuns mai presus de muzica adevărată?!

Iertare cititori dragi, dar mie nu mi se învârte rotund toată tărăşenia asta! Pur şi simplu de la Iris nu poţi pleca aşa cum pleci de la o corporaţie sau aşa cum pleci din România pentru că nu eşti plătit la valoarea ta!

Iris este un simbol pe care l-ai zămislit, Iris a fost licărul de speranţă dăruit tuturor rockerilor adevăraţi în vremuri grele trăite în ţara asta amărâtă!

Ai ales să rămâi atunci aici şi nu ai plecat precum Phoenix sau alţii, ai rezistat şi pentru asta ai sute de mii de fani în ţară, asta nu îţi dă voie să îţi dai demisia de la Iris, domnule Minculescu!

Nu vreau să fiu înţeles greşit, l-am preţuit pentru ce-a făcut şi a reprezentat, mai ales că e şi suporter al Universităţii Craiova, echipa mea românească de suflet, dar cu această alegere pur şi simplu nu pot fi de acord, nu în forma asta!

Veţi spune că nu mi-a cerut nimeni părerea. Voi răspunde celor ce-mi vor spune asta mai pe înţelesul tinerilor corporatişti de azi: CRISTI MINCULESCU E UN ASSET CĂRUIA NU I-A VENIT VREMEA SĂ FIE TRIMIS LA CASAT!

Pentru că dacă pleci de la Iris înseamnă că ai găsit să faci ceva care îţi va permite să câştigi banii pe care spui că-i meriţi. Sunt curios, s-a apucat oare de manele sau de adus maşini din Germania?!

Hai, v-am pupat! 😉

Sursa foto.

6 thoughts on “Cristi Minculescu şi-a dat demisia de la Iris

  1. Vezi tu, Dorine, eu cred ca omu’ e in criza. Pur si simplu, il inteleg. Toti avem momente cand dam cu sapca de caldaram si strigam ca nu se mai poate. Este in genele noastre de romani. Si cum sa nu se oftice el, stindardul rock-ului românesc, cand Inna isi ridica a doua vila cu piscina in Pipera… Cred ca isi va da seama ca fara Iris nu exista viata. Cred ca isi va reveni. Daca nu, inseamna ca undeva cutitul a alunecat pe os si a facut ravagii. Parerea mea…

  2. Eu am sperat sa fie doar un strigat de alarma pentru cei ce mai spera la ceva bun in Romania, am sperat sa fie un fel de gluma proasta, care sa ne faca sa intelegem ca valorile adevarate nu au ceea ce merita.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.