BMW xDRIVE TOUR 2014

Vineri, 14 martie a avut loc la AMC Kart BMW xDRIVE Tour 2014, un eveniment pus la cale de cei de la BMW, un eveniment menit sa popularizeze performantele noilor modele BMW si sa puna la dispozitia participantilor (printre care cu onoare m-am numarat) masini cu care sa se evidentieze stadiul inalt de confort imbinat cu tehnologia de ultima ora la care s-a ajuns in materie de sofat.

Am avut ceva emotii, am doar de un an carnet, dar masini atat de prietenoase si de usor de condus nu am crezut ca voi intalni!

Evenimentul in sine a fost impartit in patru module. Unul de prezentare generala a noului BMW X5, unul de condus in trafic, unul asa-numit “peak activity” si unul de viteza pe traseul de la AMC Kart.

Totul a fost supervizat de specialisti (familia Mihai, Mihai Aurel si Mihaela Beldie), o familie de oameni minunati, care ne-au asistat pe tot parcursul zilei si ne-au descoperit misterele noilor modele BMW asa cum numai niste pasionati adevarati o puteau face.

Am condus cinci modele de BMW: un X5 la proba pe rampa care este ilustrata in pozele 2 si 3, un 735 break si un 640 pe traseul de Karting si un seria 4 minunat plus al doilea X5 pe traseul normal, in conditii de trafic in afara AMC Kart.

BMW xDrive Tour 2014

 

BMW xDrive Tour 2014-2

 

xdrive2014

Cireasa de pe tortul zilei a fost cursa de pe circuitul de Karting, circuit pe care l-am parcurs cu doua masini diferite. De la una din curse am primit din partea organizatorilor, un filmulet:

Pozele, in afara de cea de-a treia apartin organizatorilor. Nu am avut, de emotie, inspiratia sa fac mai multe poze acolo: eram ca un copil in fabrica de ciocolata! 🙂

Multumesc din inima Mihai pentru oportunitate!

Hai, v-am pupat! 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.