Bianca lu’ Bote

Într-un din serile trecute, pe când zappam în căutarea unui film pe fondul căruia să adorm, peste ce credeţi că am dat?

A, da, m-am dat de gol în titlu, peste emisiunea lui Capatos. Nu, nu sunt ipocrit să spun că acum am aflat de ea. Dar ce mi-a atras atenţia în emisiunea respectivă de i-am dedicat un post?

Peste o informaţie tulburătoare, parol!

Vă mai ţin cu sufletul la gură şi vă povestesc cum am stat eu cu ochii sârmă precum gospodinele de la OTV care-l căutau pe Cioacă la cazier în vremi de frumoasă amintire pentru televiziunea de garsonieră.

Pentru că pe ecran, în josul său mai exact, scria cu litere de-o şchioapă: “În câteva minute Bianca va face un anunţ extrem de important!”.

Ca orice urmăritor al vieţii fetei ce s-a remarcat printr-o relaţie intimă cu o vedetă care nici nu ştim dacă are relaţii intime cu femei, nu am trecut mai departe şi am început să “cujet”: “ce-o anunţa frate? că se mărită? dacă da, cu cine? cu Cristea? cu Bote? sau se împacă cu Bote? sau dacă nu se mărită o fi gravidă! şi iar: cu cine, cu Bote, cu Cristea… etc.”

Când obosisem şi mai aveam puţin să ajung la neînchipuita concluzie că Bianca s-ar putea angaja Doamne Fereşte, vine pauza publicitară! Prilej cu care iar gândurile mele au început să se întrebe care o fi isprava fetei tunate care sprijină un scaun de bar în emisiune la Capatos. N-am izbândit, aşa că m-a izbăvit revenirea în direct.

Ce anunţ avea deci fraţilor de făcut Bianca? N-o să vă vină să credeţi: se apucă să scrie o carte!!! Adică ce Noica, ce Cioran, ce Preda, ce Rebreanu, ce Eminescu, Creangă, Blaga sau Caragiale? Nu tată! Bianca Drăguşanu!

Ce e mai fain e că evident că nu va scrie ea fizic acea carte! Nu, are scrib, scribă mai exact, o tanti invitată şi ea în emisiune, tanti care ne-a asigurat că va face din carte un best-seller.

Normal că va face un best seller, toate puştoaicele încântate de activitatea competiţională a Biancăi vor dori să ştie ce trebuie să facă, cu cine trebuie să se culce, pentru cât timp şi alte asemenea, pentru a ajunge la teveu!

După mine, cel mai bun titlu pentru o asemenea carte ar fi: “Curvăsăria For Dummies”, iar coperta sa ar trebui să arate aşa:


Hai, v-am pupat! 😉

Sursă poză (prelucrată de moi!).

 

One thought on “Bianca lu’ Bote

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.