AMR până la vacanţă: 25 de zile!

Scriam aici că abia aştept vacanţa, unde o fi să se întâmple ea.

După lungi zile şi seri de căutări, parlamentări, corelări de perioadă, bugete şi locaţie cu restul găştii, ne-am oprit la asta:

Viluţă Thassos
Viluţă Thassos

Este o viluţă din Thassos pe care am luat-o în întregime, la un preţ foarte bun, pe cea mai frumoasă plajă din insulă: Skala Potamia. Vom bea, începând cu 20 iunie, pentru o săptămână întreagă, cafeaua pe terasa ei dimineaţa, admirând cam aşa ceva:

Terasă Thassos
Terasă Thassos

Camerele sunt frumoase şi curate, au încorporate câte o chicinetă şi o baie:

Cameră Thassos
Cameră Thassos

Va fi o săptămână de relaxare şi distracţie, va trebui să ne încărcăm bateriile la maximum, va trebui să lăsăm cearcănele în apa albastră a Mării Egee. Vom petrece serile povestind şi glumind la micile taverne din împrejurimi, vom lenevi pe plajă lângă un pahar de bere rece. Plaja, în mare, arată cam aşa:

Plaja Thassos
Plaja Thassos

Mă bucur că am reuşit să ne hotărâm la ceva care să convină tuturor, vom merge acolo cu maşini, deci vom face şi vizite la locurile de văzut de pe insula de smarald.

Nu mai rămâne decât să activăm AMR-ul, ca-n armată şi să spunem: au mai rămas… zile şi plecăăăm.

Valoarea absolută a lui AMR astăzi: 25 (zile)! 🙂

15 thoughts on “AMR până la vacanţă: 25 de zile!

 1. Am ajuns intamplator aici, dar daca tot am vazut postul asta, nu ma pot abtine sa nu iti zic de un loc unde se mananca genial in Thassos: La Musess se numeste si este aproape de port.
  Cred ca e locul unde se mananca cel mai bine pe insula..

 2. Thassos este superb.
  Eu am fost lasat fara cuvinte de Golden Beach. Locatie frumoasa, apa limpede, oameni civilizati, destul de putini romani 🙂
  Daca nu anul asta, poate la anul ma intorc in Thassos.

 3. @Dorin: Da, asta e. Acum vad ca ii retinusem gresit numele.
  Vad ca se declara pizzeri, noi nu am mancat pizza, dar ce am mancat a fost genial. Toata perioada cat am stat pe insula, numai la ei am mancat:)
  Distractie placuta, sunt curioasa cum o sa va placa

 4. in cautarea unor pareri despre nontas, unde m-am cam decis sa merg si eu anul acesta, am dat de pagina ta…so:) scuze ca deranjez, desi a trecut mult timp, speram sa ma poti ajuta cu cateva informatii…. cum a fost cazarea ok?conditii bune?

  1. Da, cazarea a fost excelenta, gazda foarte atenta si camerele foarte curate si mari, fiecare cu balcon si chicineta proprie, cu pat dublu si canapea separat. Merita toti banii, drumul e frumos si daca plecati cu masinile pe la 3-4 dimineata, pe la 1-2 dupa-amiaza sunteti acolo!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.