Am gasit un serial tare: Jane the Virgin!

Jane the Virgin
Poster oficial Jane the Virgin

Studiind cu atentie lista castigatorilor Globurilor de aur din acest an (de aici), mi-a sarit in ochi un nume nou de serial: Jane the Virgin. Serialul a castigat Globul de aur pentru cel mai bun rol principal feminin intr-un serial de comedie prin Gina Rodriguez.

Am incercat primul episod singur si m-am oprit dupa cateva minute: nu puteam sa ma distrez singur, serialul asta e de vazut in doi!

Este ceea ce am facut si de doua seri ne distram pe cinste cu episoadele primului sezon.

Ideea serialului este una originala: prin intermediul unei intrigi aparent usurele, avem parte de o parodie fina asupra modului de viata al latino-americanilor din Statele Unite si de modul in care telenovelele le conduc viata.

Prin structura sa (avem parte de o voce de off care explica punctele cheie ale filmului, avem componenta de comedie autentica, dar avem si componenta de pamflet foarte fin inserat in fiecare scena a intrigii), serialul are parte de aprecierea unanima a criticilor si spectatorilor, impunandu-se probabil drept candidat principal la cel putin un Oscar.

Distributia este foarte reusita (desi niciun actor cunoscut n-o completeaza), iar pentru regie si scenariu nu poate fi creditata o singura persoana ci un intreg colectiv (poate si de aici avem atata prospetime la fiecare pas).

Pana acum am avut parte doar de un sezon cu zece episoade, dar mai mult ca sigur istoria de zi cu zi a vietii lui Jane va avea continuare mai ales dupa succesul de la Globuri.

Vedeti-l, il recomand, merita, have fun!

V-am pupat!

 

 

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.