Unde sunt verile de altadata?!

N-am mai scris de multicel si si-atunci cand am scris ultimele dati, am scris ba la nervi, ba la furie, ba la un stimul extern negativ.

D-aia am zis sa mai iau o pauza. Si am luat. Si s-au intamplat multe in jurul meu. Bune, rele, foarte bune si-asa mai departe.

Una peste alta, supravietuim! Avem prieteni si familie care ne ajuta cand e greu sau ne tin moralul ridicat. Sau noi lor. Ca asa e-n viata.

M-am apucat de tenis. Imi place, joc la Arena Nationala, sunt niste terenuri pe langa turnul de parasutism. Am gasit un profesor cu care ma inteleg nemaipomenit si caruia ii pare rau ca nu m-am apucat de tenis de mic. Cica as avea talent!

Mitica a intrat in randul lumii, am peste 11.000 de km cu el si saptamana trecuta si-a luat o zgarietura urata in aripa dreapta spate in parcarea noastra cea neincapatoare.

Am spart ecranul la iPhone, ma costa “decat” 4 milioane sa-l schimb! Saptamana trecuta, cand l-am spart, cred ca a fost una dintre cele mai nasoale ale anului. In conditiile in care anul n-a fost grozav! 😀

Vara asta am stat prost cu finantele, asa ca n-am mers in concediu organizat cum am fi vrut, in schimb am fost in vreo 4 week-enduri la Mamaia. E mult mai usor cand ai masina sa faci o baie pe nepusa masa in mare! 🙂

Tot vara asta am avut si doua nunti. Cred ca au fost cele mai reusite la care am participat ever! Una pe malul marii, chiar in Mamaia, cealalta pe malul Herastraului, in Bucuresti.

Nu mai scriu la koolhunt.ro despre filme. De fapt nu mai scrie nimeni acolo deocamdata. As vrea sa ma reorientez, imi lipsesc premierele pentru presa si oamenii pe care ajunsesem sa ii cunosc cu acel prilej, sa vedem…

Am mari asteptari de la toamna asta, sunt hotarat sa n-o las sa isi faca de cap cu mine asa cum a facut vara. Vara a fost haotica, nazbatioasa, zgarcita si capricioasa. Din toate punctele de vedere! Or fi fost planetele aliniate invers, altfel nu-mi explic!

Hai, va las si sper sa revin curand! V-am pupat!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.